GALNA DAGAR

Här är de igen; Galna dagar! En ollut ajatellut lähteä tonne Hullunmyllyyn ollenkaan pyöriin, mutta äiti heitti vienon toiveen josko jaksaisin ryysiä aamusta hakemaan sille Marimekon tunikaa. Jaa. No olin jokatapapuksessa menossa palauttaan kirjekuoria sekä Työkkäriin että Kelaan, joten lupauduin kaupparatsuks.
Lastenvaateosastolla oli varmaan pahin ryysis koko tavaratalossa, mutta sain hoidettua kummipojalle äitin katalogista ympyröimät vaatteet synttälahjaksi. Mitäköhän mä ite kummitätinä ostan sille!?
Siskontytöille ”Tervetuloa Tampereen mummolaan” kirjat. Äiti on vähän hössöttäjä näissä jutuissa.. Mulla on itellä aarteissani säilössä toi Pikkuveli ja minä kirja, jota luin aina pienenä ja se oli ihan best. Se mun versio on tosin vähän kuluneempi ja osiin repeämässä, mutta tunnearvo on korkea.
Syksyn Hullareilta ostin ton meikkipuuterin, joka nyt sopivasti vetelee viimesiään, joten nappasin tällä reissulla uuden tilalle. Nyt on myös aurinkokapselit koko kesäks valmiina. Yks paketti oli meinaan ennen tätä jo tossa hyllyllä.
Todella typerää kun irtsareita ei saanut ite valita vaan karkit oli valmiiks pussitettuja!? No pystyn syömää noista ainakin vaahtosieniä<3 Ja kyllä noi muutkin karkit tässä taloudessa tulee syötyä että ei hätää siinä mielessä karkkien kohtalosta:D
Eilen hampitarkistuksessa sain luvan alkaa syömään vaaleaa leipää(hyi) tai jotain muuta yhtä pehmeää, joten mussuttelin hitaasti, mutta varmasti näitä ohukaisia menemään välipalaksi. Hyvästi jääköön kohta rakas ja uskollinen blenderi<3
Kaikki tytöt on taas palannut reissuiltaan Mansesteriin eli konkkaronkka on kasassa ja tänään tiedossa juoruja ja sohvilla koomaamista a la mää ja mun parhaat kaverit!!!
Sade

 
Tykkää jutusta