HELSINGFORS IGEN

Perjantaina viipotin junalla Helsinkiin. Käytiin illalla elokuvissa kattomassa Mama jännäri, joka oli aika peruskauraa eli ei mitenkään erikoinen, mutta ihan katottava kuitenkin. Ostin leffaevääks yhteensä ehkä kuus karkkia, kolme imeskelykarkkia ja pari pehmeetä suklaavaahtosientä. Oli kyllä säälittävin karkkipussi minkä oon koko elämäni aikana ostanut:D Lauantaina olinkin sitten päivän työjutuissa ja heti asian ytimessä, sillä pääsin neuvomaan ja auttamaan muutamaa englantia puhumattomaa venäläisturistia:P
Töiden jälkeen avattiin terdekausi Vaasankadulla auringonpaisteessa istuen. Tosin heti kyllä kun arska meni piiloon niin tuli vähän vilponen, mutta kyllä maistu olut hyvältä!!!
Muut haki terden jälkeen pizzaa, mutta mää vetelin tuttuun tyyliin puuroa ja rahkaa. Muutama viikko vielä jäljellä soseita huoh.
Syönnin jälkeen jankattiin varmaan muutama tunti illan suunnitelmien kulkua, että lähdetäänkö johonkin menoihin vai tyydytäänkö vaan kotihiireilyyn. Lopulta kymmentävaille yheksän juoksin kiireellä salihöntsyt jalassa Alepaan hakeen juomia ”kaikenvaraks”. Siihen sinetöityi päätös ja nopean laittautumisen jälkeen bujailtiin alottelemaan Itä-Helsinkiin, josta matka jatku puolenyön jälkeen Looseen. Tuli ihan rakas Mansen Ruma mieleen tosta baarista<3 Harmi, että jouduin koko ajan oleen jotenkin varuillani ja pelkäsin, että joku lyö mua kyynerpäällä naamaan, joten en voinut tanssia yhtään buu:( Muutenkin mulle tuli joku typerä ahdistuskohtaus ja paniikki loppuillasta, joka vähän laski illan yleisfiiliksiä.
Tää päivä menikin sit vaan pitkälle iltapäivään sängyssä makoillen. Tylsin vaihe oli taas pakata tavarat ja alottaa matka kohti kotia, eikä toi ilmakaan varsinaisesti mielialoja parantanut. Onneks reissusta palannut Kapa haki mut asemalta kotiin, niin ei tarvinnut seistä sohjossa bussia odottamassa enää täällä Mansen päässä.
Uuteen viikkoon vailla sen kummempia suunnitelmia.
Paitsi pääsykoematsku tossa kovasti odottelis avaamistaan…
Sade

 
Tykkää jutusta