SONG OF ICE AND FIRE

Kuten otsikkokin vihjaa, alotin kattoon Game of thrones sarjaa kaikkien hehkutuksen jälkimainingeissa ja pakko sanoa, että oli kyllä hyvä se ekan tuokkarin eka jakso, vaikken mikään fantasioleffojen/sarjojen/kirjojen ylin ystävä yleensä olekaan.
Loppuviikonlopun pääsiäisherkkuja vielä kuvina. Kaikkia noita kun heitti sekasin blenderiin niin synty mun ruoka, joka näkyy tossa alimmaisen kuvan alareunassa. Mitä ikinä sinne blenderiin heittääkään niin lopputuloksena on aina tollasta koiranruoan näköstä möössiä, joskin tosin tää pääsiäissetti maistu kyllä erityisen hyvälle verrattuna moniin muihin kokeiltuihin sekotuksiin:P
Maanantaina käytiin veikan ja isän kanssa tsekkaan Tappara-Lukko Hakametsässä. Veikka on intohimonen Tapsu fani ja isä ollut pienestä asti Lukon miehiä, joten niillä on kovat fanittamiset ja jänskäilyt meneillään. Meitsi oli mukana erotuomarin roolissa neutraalina Ipan kannattajana:D
 Peliä varten jaksoin pitkästä aikaa laittautua ja napsin kuvia ajankuluks kotona. Joissain kuvissa oon jotenkin tosi tyhmän näkönen, kun suu ja huulet ei liiku vielä ihan ”normaalisti” tai tottele hermoston käskyjä niin ilmeet ja eleet jää vielä sellasiks ”kireen näkösiks” (Donatella Versace efekti)
 Toipuminen on kyllä ollut kaikenkaikkiaan nopeampaa mitä ennen leikkausta odotin ja oon ihan positiivisella mielellä tästä kaikesta ja ulkonäön muutoksista joten hyvä niin:)
Uus ohut wnb farkkutakki ja puolihame! Pääsee heti viikonloppuna päälle Heltsingissä
 Huomenna siis taas junalla kohti Helsinkiä ja kaikkea kivaa:)
Ps. Kapakin sai töitä Helsingistä SUPAJEEEE! Meillä tulee niin oleen kreisi kesä!
Sade

 
Tykkää jutusta