ONLY HATE THE ROAD WHEN YOU`RE MISSING HOME

Mitäs viime viikkoina on tapahtunut? EI MITÄÄN! Tai no kävin mä viime tiistaina Helsingissä ja tänään kotiuduttiin siskon luota pääsiäisenvietosta Kouvolasta. Lisäks rakkaat on käynyt mua täällä kotona piristämässä mutta muuten VOI HUOH MITÄ ELÄMÄÄ…

Parin viime viikon instaräpsyjä järjestyksessä tänpäiväsestä viime viikolle:
Karu päivällinen tänään matkalla kotiin. Missään ruokapuljussa ei ollut keittoa tarjolla ja kaupastakin oli kaikki valmiskeitot loppu. No mä vetelin sit riisipuuron napaani muiden herkutellessa pihvejä ja ihania salaatteja vieressä. Ei riisipuurossa mitään vikaa oo, mutta ei toi nyt ihan täyttänyt mun nälästä kirkuvaa vatsaa.

Heti kotiin päästyä hedelmärahkasmoothie pellavasiemenrouheella tulen alle!

Pääsiäisherkuttelua siskolla. Mangojuustokakkua söin vähäsen, mutta siinäkin murupohja oli vähän vaikeaa pureskella. Jotenkin ei edes jaksa yrittää syödä mitään epälitkua, koska enemmän se turhauttaa kun antaa mahtavia makunautintoja. Tein myös kokeilun eilen illalla muiden vedellessä lämpimiä voileipiä ja sipsejä salaatin kera napaansa laittamalla sipsejä+tonnikalaa+aurinkokuivattuja tomaatteja+muuta saladesälää mikseriin, mutta se kokeilu ei varsinaisesti ollut maultaan mikään riemuvoitto:`D

Mulle omenakanelirahkasmoothie<3

Pääsiäisen kunniaks ärtsyt kukkaleggarit!

 Turvotus laskee laskee…

Antibioottikuuri ohi ja kohta pitäis alottaa taas kehon kuona-aineista puhdistaminen…

Aah onneks pystyn syömään tätä! Tarpeeks kypsää avokadoa saa ihanasti rapsutettua pikkulusikalla ja raejuustoa pystyn syömään jo sellaisenaan. Raejuustoa meneekin joku melki purkki päivässä, kun tungen sitä ihan kaikkiin ruokiin.

Venäjänmatkan haikailua

Helsinkipäivän eväinä riisipuuroa, protskujuomia, välipalakuitujuomia etc. Kävin kirjottaan myös vuokrasopparin kesäks! 1.5 eteenpäin vaikutankin sitten Helsingin Kalliossa;)
Ps. Henkilökorttikuvat oli pakko ottaa töitä varten tällä reissulla. Voin kertoa, etten ihan ollut edukseni tällasena pallonaamana siinä kuvassa ja sitä kuvaa joudun sit koko kesän rinnuksessani katteleen. Voi häpeä:D

Sain vihdoin askarreltua Espanjan matkan kuvista kuvakansion ja kirjoitettua paikat/päivämäärät/retket ylös kuvien viereen. Hyvä minä!

Sellasta tänne sairastupaan. Halua olis jo vaikka mihin puuhailuun, mutta sitten iskee aina väsy. Höh.

Sade

 
Tykkää jutusta