FESTARITUNNELMIA

Kesällä mikään ei oo parempaa ku festarit!! Harmittaa, et viime kesänä ehdin vaan Himokselle Juhannuksena:( Toivottavasti tänä kesänä saldo on parempi…Tässä sairaslomalla ehtii mietiskeleen kaikenlaista ja nousi kesämuistot vahvasti pintaan, niin päätin tehdä tälläsen nopeen kertauskollaasin muistoks kaikista kreiseistä kesäreissuista.

YYTERI BEACH FUTIS 2010
Megessä Kapa, Saskia, Johanna, Noora, Juuso, Jussi, Santeri
Nää oli ekat sellaset ”itsenäiset” viikonlopun festarit mihin lähettii ja muistan et oli hirvee vouhotus vanhemmilla tästä meiän lähöstä tonne. Meillä oli ihan hulluna kamaa mukana ihan oikeesti siis järkyttävä määrä kaikkee ruokaa/juomaa/vaatteita jne. Oltiin kaikki paitsi Johanna tollon viel alaikäsiä ja nyt voi vaan jälkeenpäin nauraa mikä säätö käytiin läpi, että kaikki pääsi sinne k18 bilealueelle..Ainaki kolme meni Johannan papereil sisään (sillä oli kahet eri laput). Taktiikka oli et aina eri aikaan sisään ja sit Johanna kävi hakeen ne toiset laput sieltä bilealueelta ja vei ne sille, joka oli viel siel ulkopuolel jne haha:D Tuol ei lisäks kännykkäverkot toiminu ku siel oli niin paljon ihmisiä et oli aina ihan tuurista kii et löysi jonkun.

YBF on jääny kyl muistoihin ja mieleen yhtenä parhaimpana kesäreissuna evör! Varmaan siks, kun oltiin vielä niin pieniä ja tuol oli ihan hullun hauskaa ja arska paisto ja siellä vaan himo bailattiin ja valvottiin päivästä toisee ilman huolta mistää vanhempien tarkkailusta ha. Lisäks tuol oli hullut kalamarkkinat ja kaikki tais bujailla siellä vähän siellä sun täällä (mainittakoon Vekkuli, saunaIiro, se valkopaita, Sasbun mökkiseura, Tirppa…) Sunnuntaina oltiin pikkasen kuolema oloissa ja sitä tavaraa oli lisäks niin helvetisti ja muutenki vitutti et esim Kapa ei jaksanu pakata meiän telttaa pussiin vaan raahas sitä koko telttaa perässää sellasesta narusta tyylii haha:D Best reissu!

JURASSIC ROCK 2010
Megessä Saskia, Kapa, Eevis, mun sisko+poikaystävä, niiden kavereita, Saskian isoveli+sen kavereita
Siskon pyynnöstä ja The Soundsin keikan houkuttelemana lähettiin Mikkeliin ihan kesän lopus. Kapa liitty seuraan vasta päivä myöhemmin kun muut, mut menot oli silti kyl hulvattoman kreisit. The Soundsilla oli aivan törkeen hyvä setti (tollon ei ollu viel kyllästyny niihin…) ja myös Raappanaa taidettiin fiilata tollon kybäl. Tuol ajauduttiin muun muassa The Soundsin päkkärille syömään ja juomaan ja alastonuinnille niiden roudaajie kaa haha…Sit niille tuli lähtö seuraavaan keikkapaikkaan ja saatiin niiltä loppulahjana kaljalava viemisiks meiän teltoille, khiitos..

Toisena iltana mä sain kehuja mun ”kaaresta” ja päädyttiin henkeviin keskusteluihin Kapan kans joidenki 25v äijien telttaan. Saskia oli jossain aivan teillä tietämättömillä ja aamulla siskon poikaystävä vaan sano et hei onks toi Saskia joka seisoo tos? Saskia seiso keskellä sitä nurmikkoo ja tuijotti vaan eteensä, ei ollu kulma löytäny meiän telttaa koko yönä..

Sunnuntaina ajettiin Saskian, sen isoveljen ja kavereiden kaa takas Tampereelle ja tehtiin tärkeitä pysähdyksiä johonkin uimarannoille ja Saskia lähti uuteen nousuun viel. Pojat hauskuutti myös muita autoilijoita tekemällä itelleen sellaset pitkät folionenät ja ne kyl kiinnitti hyvin aina viereen pysähtyvien huomion. Tälläkin reissulla oli ihan törkeen hyvä sää ja muistan, kuinka paluumatkal autos oltiin sillee KESÄ!!! NYT SE LOPPUU!! NAUTTIKAAMME!!

 SUMMER UP LAHTI 2011
Megessä Kapa ja Noora
Yhen yön pyrähdys Lahteen Summer Upeille. Ihan törkeen kuuma ilma. Ei melkein pystyny tekeen mitää. Toi ylärivin keskimmäinenki kuva on otettu joskus aamuyöstä neljältä ja tyylii hikee pukkaa pintaan melkein.. Tuol oli ihan jees ja tutustuttiin taas himona porukkaan, mut suurin osa oli vähän meitä nuorempaa porukkaa, joten priimatuttavuudet oli harvas. Löyty sieltä kuitenki mm. Dimitri ja se joku Nooran ruikkaaja. Päivällä uitiin järven keskellä olevalle lautalle ja otettiin siel vaan himona arskaa monta tuntia. So cool & hot.

JURASSIC ROCK 2011
Megessä Kapa, Johbu, Ella, Noora, Sara
Kylmemmät ilmat, kun edellisvuonna, mut ei onneks sadetta. Hyvää oli seura ja jubailut tälläki kertaa. Koko noiden festareiden ajan tuolla meni sellanen poikaporukka mustissa kokovartalosukissa, eikä ne suostunu paljastaan henkilöllisyyttään kellekään. Me tietty päädyttii niiden kaa hengaan ja kun joku kysy mun nimee ja sanoin et ”Sadetuuli” niin sain vastaukseks: ”Joojoo hyvä läppä munki nimi on Myrskylyhty”. Jurassic rockeil on aina sellane työmaakoppi, missä on sisällä dj ja aina hullut reivit. Siel meinaa välil paniikki iskee, kun niitä ihmisiä on niin sairaasti, mut siel on myös ihan paras fiilis reivata!

Tällä reissulla multa lähti pahiten lapasesta ikinä ja pilasin Kapan herkät hetket teltas ku purjosin siihen meiän teltan eteen haha.. Aamulla tyyliin itkin et kuolen. Raahauduin vessaan ja meinasin pyörtyä. Huusin vaan Johbulle et: roskis, NYT! mut ei ehtiny ajoissa vaan sinne lensi laatat ympäri vessanseiniä.. Sit noi viel kehtas hylätä mut sinne vessaan, enkä oikeesti meinannu päästä sieltä pois. Ihan oikeesti ryömin pari viimestä metriä meiän teltalle silmät sumeena ja huusin vaan jotain et Kapa, vettä, NYT!… Kyl mää siitä si tokenin ja lähin kai vielä illalla uusiin nousuihin. Johbua ahdisteli tuol hirvee mies koko festareiden ajan, eikä saatu sitä millään karistettua kannoilta…Oikeen alareunan vikasta kuvasta oon saanu kuulla kuittia vaikka kuinka paljon viel matkan jälkeen, mut minkäs sille voi jos nukahtaa autoon…:D

 HIMOSJUHANNUS 2012
Megessä Ella ja Oona (Saskian piti tulla mut Provinssi, kielikoru ja verenmyrkytys koitu sen kohtaloks:D)
Mä oon joku säiden herra, sillä jälleen kerran arska paisto kun viimestä päivää. Verrattuna loppukesän festareihin esim Jurassiciin niin toi alkukesän valosuus on jotain sairaan ihanaa. Koko yön voi bailata, eikä missää vaihees tuu sitä pimeyttä ja paniikkia ettei löydä enää omalle teltalle. Himoksella olis törkeen siistiä olla mökissä, ei teltoissakaa hyvällä ilmalla oo vikaa, mut jos vaikka satais niin vois silti olla aina himobileet sisällä.

Ekana iltana treffattiin Krisbe ja pari sen kaveria ja bailattiin niiden kans. Myöhemmin samana iltana jubailtii uusien tuttavuuksien siskon ja serkun kans ja mää porasin yöllä, kun oli niin törkeen kaunis ilma. Etittiin myös pari tuntia mökkiä, johon meitä oli kutsuttu saunajatkoille ja kyl me siinä viiden aikaan aamusta sit vihdoin onnistuttiin löytään perille. 

Aamulla teltalle hehkeenä ja unta kaaliin. Sit joku Lapin Jänkhä ilmesty kuvioihin ja sen kaa heitettii settiä. Seuraavana iltana, kuten edellisenäkin bailattiin keikkojen loputtua siel HimosAreenalla, jossa oli aina bileet illan keikkojen jälkeen. Ilta jatku bilepaikalta meidän teltoilla, johon pari Tampereen tuttavuuspoikaa tuli meitä morjestaan.

Nää Tampereen pojat päätti sit jäädä meiän telttaan yöks, ei siinä mitään meitsi nukku onnellisena tukahduttavan kuumas autos alusvaatteet päällä. Seuraavana päivänä erittäin levotonta juttua Ellan suojavarastoista sun muista ja iltapäivällä mä lähin sit junalla Manseen veikan seuraavan päivän rippijuhlien takia.
”Good memories are like charms..Each is special. You collect them, one by one, until one day you look back and discover they make a long, colorful bracelet.”

Sade

 
Tykkää jutusta