BEHIND THE SCENES

Sampsa pyysi mut ”malli”apuun yhteen kuvaustehtävään ja tässä tulis pari random shoottia kuvausten ulkopuolelta. Ehkä joskus myöhemmin tulee myös niitä tehtävässä oikeasti käytettyjä kuvia tänne, mutta tähän hätään nyt vaan nopeet fiilispalat.

Kuvattiin parissa kolmessa paikassa Tampereen keskustassa ja oli hubaisaa. Mun sateenvarjorekvisiitta koki valitettavasti kovan kohtalon tossa jäätävässä tuulimyrskyssä, mutta oli kyllä yhden sateenvarjon uhraamisen arvosta hauskaa. Oon ihan super amatööri posettaja, mutta musta on silti hauskaa kun joku kuvaa mua:)

Mulla ja Sampsallahan löytyy enemmänkin tätä yhteistä kuvaushistoriaa. Voisin ehkä iskee tänne joskus pari kuvaa yhdeltä legendaariselta koulun studiossa kuvaamiskerralta, jollon mm. kesken mun vaatteidenvaihdon siivooja tempas luokan oven auki, katto nopeesti puolipukeista mua ja sit hiirenhiljasuudessa hämmentyneen näkösenä seisonutta Sampsaa, punastu, paiskas oven kii ja pakeni. Ei hitto mitkä naurut saatiin tollon:D

Mutta nyt kehiin tänkertaista sihteeri stylee…

 Maanantaina pitäis jatkaa saman tehtävän parissa vielä toisen kuvausrundin merkeissä. Tällä kertaa suuntana olis metsä.. Lets see what is gonna happen!

Sade

3 vastausta artikkeliin “BEHIND THE SCENES”

  1. Kiva asu! Ois mahtavaa olla joku tilaisuus minne vois pukeutua just noin 😀 Eikö tullu yhtään kylmä hahaa, mä en ois pystyny hymyileen tolleen tossa asussa ku oisin ollu niin jäässä :–D

    • Jep yleensä on aina ihan rönttönä liikenteessä niin sit olis himoa olla joskus tollanen kunnon panostus asu päällä haha:D No pikkasen tuli kyllä joo kun sellasessa tunnelissa tuuli oikein viipotti ja sateenvarjoki sai loppunsa siinä tuiverruksessa:D Mut oli niin hauska seura niin hymy irtos viel:D

 
Tykkää jutusta