Roligt och spännande

Vilket veckoslut!
Takana hyvin mennyt työhaastattelu ja kutkuttava tunne tulevasta. Nyt eletään kyllä seuraavat pari kuukautta hyvin jännittäviä aikoja. Oon innoissani, mutta samalla vähän peloissani kaikista mahdollisesti keväällä tapahtuvista muutoksista. Eri mahdollisuudet ja vaihtoehdot ravaa hirveetä vauhtia mun mieltä läpi ja koko ajan on sellanen pieni vertailu menossa vaihtoehtojen A ja B välillä mun pään sisällä.

Perjantaina haastiksen jälkeen krapanen Kapa ja hyvän elämän ruokaa Picnicissä.

Sapuskan jälkeen meidän tiet Kapan kanssa erkani. Kapa jatko matkaansa kohti Itistä ja mä Kalliota. Lauantaina olinkin sitten siskontyttöjen lastenlikkana ja vietin rauhaisaa koti-iltaa kahden pienen rakkaan tärrän kanssa.

Tänään palasin Tampereelle. Oli jotenkin tosi blääh olo tätä kaupunkia kohtaan, kun kävelin Hämppiä rautatieasemalta keskustorille. Tampere on ihana, sopivan kompakti ja mulle erityisen rakas kotikaupunki, MUTTA tunnen nää kadut niin läpikotaisin, että vaihtelu ja uudet asuinhuudit kyllä virkistäis. Kesäsuunnitelmat sai taas uutta näkökulmaa alleen…

Mulla ja isoveikalla on joku maaginen taito kohdata random paikoissa sopimatta. Pari vuotta sitten kohdattiin sopimatta Pietarin aika hiton isoissa ja pitkissä metroportaissa, kun mä kuljin rappusia ylös- ja se alaspäin. Tänään sitten Mansen rautatieasemalla käveltiin aivan tietämättöminä toisiamme päin ja todettiin vaan että ”Jaaha kato moro moro”. Helsingissä majaa pitävä veikka oli tekemässä Jykylä-Helsinki junanvaihtoa Tampereella, joten näkeminen jäi ehkä puolen minuutin pituseks. Onneks ens viikonloppuna näänkin taas kaikki rakkaat, kun kokoonnutaan perheen kanssa pikkuneitien syntymäpäiville Helsinkiin.

Ah oli oikeasti niin ihanaa, kun oli pelkkä selkäreppu matkassa mukana! Tästä eteenpäin aion jatkaa minipakkaamista. Säästyy aikaa ja hermoja eikä tarvi laukun olalla raahaamisen seurauksena kärsiä matkan jälkeen toispuoleisesti jumittuneista hartioista…

Huomenaamuna alotetaan uus reeniviikko hiihdon merkeissä. Lets mennään!!!

Sade

 
Tykkää jutusta