Lauantailöpinät

Huomenna on lepopäivä, joten teenkin viikon liikuntakoonnin jo nyt. Neljä salikertaa + bodypumppäivä + tänään hiihtopäivä. Niin se vain tääkin viikko hurahti alta pois ja enään kolme kokonaista tehoviikkoa jäljellä.

Muuten oli aivan loistava reeniviikko, mutta tänpäivänen hiihto vähän latisti fiiliksiä. Voitelu ja keli ei meinaan kohdannut yhtään. En saanut potkuun mitään voimaa, kun suksi luisti alta, joten pelkällä hartiavoimalla puskettiin eteenpäin ja muutaman kertaan siellä metsänkeskellä kirosin itsekseni. No hyvä käsireeni tuli ainakin tehtyä ja nyt oon jo leppynyt tuittuilustani.

Musta on ihana tunne, kun hiki virtaa salilla. Tällä viikolla mulla oli kyllä joku ihme soijaviikko, sillä olin joka päivä salilla ihan kun öljyllä valettu. Oon kyllä toisaalta just sellanen, että vasta kun hiki kunnolla irtoo niin tuntee tekevänsä jotain, joten hiki otettiin ilolla vastaan:D Tietty välillä on niitä rauhallisia reenejä ja keskittymistä, jossa ei niin puske hikeä pintaan, mutta hikireenit on kyllä kuninkaita.

Mulle on aivan sama mitä kukakin tekee salilla. Pari kertaa oon jäänyt ite tuijottaan, että huh onpa siinä rautanen mimmi, kun yks tyttö on vedellyt himokyykkyjä menemään, mutta muuten mietin vaan omia juttujani. Yks päivä kuitenkin pisti silmään, kun kaks täppilaittautunutta (itellä ei oo ikinä meikkiä salilla, mutta toisaalta jos tulisin suoraa vaikka töistä, niin en mä niitä kyllä varmaan välissä poiskaan pesis) likkaa ”reenas” yhdessä, eli ei oikeesti tehnyt siellä yhtään mitään muuta, kun juorus vierekkäisissä jalkalaitteissa istuen. Mietin vaan, että mitä ne saa siitä irti? No kukin taaplaa edelleen tyylillään ja its not my business:)

Kyllä mullakin näyttää aina olevan loppuvenyttelyissä aikaa tärkeille(not) kuvienotoille venyttelymatolla haha, joten ”joka toiselle kuoppaa kaivaa se itse siihen lankeaa”… 😀

Kohta lähdetään körötteleen Seinäjoelle! Kai me (toivottavasti) joskus päästään perille…

Sade

2 vastausta artikkeliin “Lauantailöpinät”

    • Heyy kiitos!:) Ehdottomasti käyn tsekkailemassa, just tänään etin meinaan uutta luettavaa kun vihottelevan olkapään takia pidän lepopäivää ja on ihan sairaan tylsää!:D

 
Tykkää jutusta