Flea

Tein eilenaamulla kirppiskierroksen. Kirppiksissä on koukuttavaa se, että joskus löytää hirveen kasan kaikkea kivaa kerralla ja toisinaan joutuu kiertään tuskasena koko paikan ympäri, eikä saa mitään saaliiks. Jos joutuu lähteen pois tyhjinkäsin, niin sit kyllä taas seuraavan kerran löydöt tuntuu vielä muikeammilta!

Löysin radiolta pari farkkupaitaa/takkia, shortsit, parit farkut, velourhousut + pipan!

Itkin myös melkein verta, sillä radiolla olis ollut _täydelliset_ Leviksen vaaleat korkeavyötäröiset hapsushortsit 5egee, mutta vaikka kaikkeni yritin niin mun arsea ei vaan valitettavasti saanut mitenkään päin tungettua siihen kokoon XS….Nyyh….
Ihanat ruskeat nahkasaappaat taasen oli kokoa liian isot:(  Ehkä ens kerralla onni taas suosii!

Tulevaa sairaslomaa silmälläpitäen ostin uuden pehmeen oloasun Hennesiltä. Oon himotellut kirkkaanpinkkiä velourasua jo kauan, mutta päädyin sittenkin vähän maltillisemmin pinkkiin kollarihuppariin ja harmaisiin höntsyihin.

Ostin myös yökkärin. Käytän melkeinpä aina vaan ”mekko”mallisia yökkäreitä, koska ne on ihanan joustavia, väljiä, eikä ahdista mistään. Olin tänäänkin jo taas sortumassa johonkin ihme pinkkiin söpöily minihörhelötoppi+minipääntsit yöasuun, mutta kerrankin järki voitti, sillä noita hörhelöyöasuja tulee oikeesti käytettyä sairaan harvoin ja mun vaatekaapista löytyy niitäkin jo aivan tarpeeks. Kuka jaksaa oikeasti kotonansa  nukkua jossain panostusasussa? Tietty toki spesiaalikeissejä varten pitää olla varalla vaikka millasta yöpukua, mutta ne on sitten asia erikseen haha:D

Oon sairaan laiska päivittään mun kännykän musiikkikirjastoa. Se on kyllä itseasiassa tällä hetkellä ihan täynnäkin (jotain haikubiisejä lol…) Tarvisin lisää räjähtävää reenimusaa valikoimiin, sillä oon meinaan salilla aina napit korvissa ja keskityn.

Joistain biiseistä saa kyllä sellaset reenivibat et morjens! Esim ehkä maailman kulutetuin ja jotenkin kornein biisi ikinä Bon Jovin It`s my life on mun tän hetken ehdoton ”jaksaajaksaa” reenibiisi. Eilen vetelin sumokyykkyjä menemään ja eläydyin biisiin melkein ääneenlaulamiseen asti. Jotenkin ne sanat kolahtaa erityisen hyvin mun elämäntilanteeseenkin nyt, kun lähtölaskenta leikkaukseen ja liikuntakieltoon on alkanut (leikkauskutsu tuli tänään!) ja reenit vaan kovenee päivä päivältä.

”It’s my life. It’s now or never. I ain’t gonna live forever. I just wanna live while I’m alive”
Melkein poru pääs kyykkysarjan lopussa, kun olin niin fiiliksissä haha.

Kuvassa myös eilisen bodypumpin alkamisen odottelua into piukeena…

Huomenna ajetaan kavereiden kanssa synttärijuhliin Seinäjoelle ja jäädään kaikki yöks synttärisankarin yksiöön. Vanha kunnon legendaarinen lukioaikojen perus yökylänukkumiskasa tiedossa siis!:)

Sunnuntaina vois heittää liikuntapäiväkirjaa ja Seinäjoki settejä kehiin samalla kertaa.
Hauskaa viikonloppua!
”Make each day count”

Sade

 
Tykkää jutusta