Viikonlopetus

Tänään aamu alkoi näin. Aamupala on ihan mun ykköslemppariruoka nykyään! <3

Eilen päivällä nautiskelin ruisburgerin lämpimillä kasviksilla. Namii.

Illalla oltiin Yo-talolla Big Popeilla. Oli jees, paitsi pitkän alkoholitauon jälkeen nous vähän liiankin hyvin hiprakka päähän ja tultiin jo ennennäkemättömän aikasin, eli kahden bussilla kotiin! Käytiin Yota ennen istumassa Artturissa ja kappas siellä oli Risto soittamassa! Miten ei voitu tietää tästä? Pupu tupunat ja diskopallot ehdittiin kuitenkin kuulemaan ja keikka oli kiva ylläri:)

 WCssä kovakin meno? Ainakin kuvien perusteella

Pari uutta toppendaalia ja bandeoita esittelyssä.

 Valinnanvaikeus iski kaupassa, joten lopputuloksena kotona on sit saman mallin toppi myös mustana ja eri printillä

Ainiin nää shortsit on myös uudet!

Viikossa ehti taas myös bodypumppaamaan, kuntosaleileen ja hiihteleenkin. Varma keino, jolla ainakin itelleni sain ”pieni”muotoset kuumotukset tonne takalistoon: bodypump ja päälle parille päivälle jaettuna sumokyykkyjä, askelkyykkyjä käsipainoilla, lantionnostoo painon kans, prässiä, lähentäjiä, loitontajia, heiluripumppauksia…

Tänään oltiin veikan kanssa Tähtien kisoissa Pirkkahallissa Anttia ja Eeroa kannustamassa. Noiden kahden matkaa alusta alkaen, eli vuodesta 2004? itekin vierestä seuranneena ja kisoja/reenejä/loukkaantumisia/onnistumia myötäseuranneena on ihan mahtavaa nähdä miten pitkä yhteinen valmennustyö ja ne kaikki lukemattomat reenit ja hikiväännöt vihdoin palkitaan!

Monet kerrat on kaksikko täällä meiänkin yläkerrassa analysoinut hyppyjen tekniikoita ja lankulleastumisia etc ja vihdoin kova työ ja urheiluun koko elämänsä panostaminen kantaa kehityksen hedelmää maailmanluokan tuloksien muodossa! Katotaan kuinka pitkälle (kirjaimellisesti;)) kaksikko vielä porhaltaakaan! Suomen yleisurheilu on ainakin saanut uuden huipputähden ja huippuparivaljakon taivaallensa tuikkimaan ja kyl oon ylpiä pojista:)
Ihanaan uuteen viikkoon mahtavan talvisään siivittämänä! Tänään aamupäivällä oli just sellanen ilma, kun olis tehnyt mieli pakata eväät reppuun ja lähtee retkihiihteleen jäille tai johonkin kodalle. Tällasia talvipäiviä rakastan <3

Sade

2 vastausta artikkeliin “Viikonlopetus”

    • Kiitos! Kivaa et tänne eksyy välillä uutta porukkaa vilkuileen! Sulla näyttäis olevan kans kovasti mua kiinnostavia aihepiirejä sisältävä blogi, pitääkin käydä paremmin vielä tsekkaileen:)

 
Tykkää jutusta