Manserokkia

Käytiinn nääs äsken kattoo toi uus Manserokki ellu lehvassa. Mää lährin kaupunkii jo ennen Kapaa että niinnoin ehrin käyrä kaupassa ja Kapa huristeli sitten nyssen kyyrissä perästä. Haettiin Kapalle ruakaa ja molemmille koosaa ja otettiin parit kuvat, että voiraan nääs näi myähemmi toristaa osanottomme häppeeninkiin.

Meitä vähän niinkö kismitti siälä elluissa, kun takana istuvat piti niin hirveetä kähyä taukoomatta, mutta sallittakoon ilone miäli sitten niille kellä sitä näinnoin on. Eikai se multa sittenniin pois oo. Mää vaan sellasta, kun itellä ei oo niin ollu tapana tehrä julkisilla paikoilla itestään mitää sillai niinkö numeroo.

Mää löysin kotoota kaapin perältä äiteen avustuksella uuren palttoon ja kiskasin sen päälleni lehvaan lährössä. Kyä oli lämmin. Krumeluuripäivän kunniaks mää harjotin myös tota ylensyämistä ja juamista melkein napan ratkeamisee asti. Ellun jälkeem mää lährin kunno likkana (ja pikkase tylsämiälisenä) kotia oman sängyn lua, mutta toi Kapa jäi viälä nääs rimpsalle harjottamaa paheita ja helmasyntejä. Huamena määki lähren sitten rimpsalle rillutteleen!

Kaimmää voisin yrittää saara itteni tohon punkkaan tänää jo enne pualiyätä niim mää oisin sitte aamula rehvakkaana ko lähretään kaahii Kangasalalle pelaan. Joukkue o kyä vähä pulas ko puolet likoista ojjonkin sortin taurin kourissa, mutta kyä me loppuu asti silti raaetaan.

Jaaa määä vai? Vai ketä säää meinaat?;)

Sade

 
Tykkää jutusta