I morgon

…ON HERKKUPÄIVÄ! Mulla on jo irttaripussi valmiina huomiselle, sillä niitä on pari kertaa tehnyt himottavan paljon mieli tällä kolmen viikon detox+ täysherkuttomuus ajanjaksolla. Huomenna saa kyllä vaikka millä mitalla muitakin herkkuja, sillä juhlitaan ”vaan perheen kesken” (eli 22hengen voimin) kuuskymppisiä ja  yhden pikkuneidin 2v synttäreitä ensin kakkukahvien merkeissä ja sit mennään vielä koko porukka kylpylähotelliin yöks. Niin ja kai sitä täytyy malja nostaa siskon kihlauksellekin samalla kun kerta juhlitaan. Ruokapuolelta odotan eniten täytekakkua ja hotelliaamiaista. <3

Välihuomiona kyllä sanottava, että vaikka parina päivänä teki niin paljon mieli irttareita, joita oli täällä kotona kädenulottuvilla, että melkein kuolin, niin nytkun on tulossa kaks luvallista herkkupäivää putkeen, niin jotenkin ei ne houkutakaan niin paljon kuin ajattelin. Mulla on ollut niin sairaan hyvä olo kropassa koko kolme viikkoa putkeen. Ei oo tullut edes sitä tuttua yhden herkkupäivän ähkyä viikossa, vaan koko ajan on ollut freesi ja hyvinvoiva olo. Tiedän kyllä silti jossain alitajunnassani, että tarviin noi pari herkku nollauspäivää tähän väliin, että voin sit jatkaa taas ”puhtaalta pöydältä” eteenpäin. 

Tällä viikolla pääsin käsiks myös opettajanhommiin ja kiirettä piti. Ohjelmassa oli muun muassa virkkausta, neulontaa, hiihtoa, elämänkatsomusta ja äikkää! Joutu vähän veresteleen omia mielensopukoitaan ja itekin taisteleen noiden neulontajuttujen kanssa, koska on tosiaan ”tovi” vierähtänyt mun viime ”kässyjen” teosta. Mut opetus ja opettajanaolo sinänsä mun juttu ehdottomasti.

Viikonloppuna en ehdi varmaan paljon urheilua harrastaa, vaikka synttäreillä onkin tiedossa muun muassa hankijalkkista ja ehkä hiihtoakin. Voinen siis lyödä jo nyt tiskiin parin viime viikon hikitunnit:
Vko1: bodypump/kuntosali/muokkaus/kuntosali/-/hiihto/-
Vko2: bodypump/kuntosali/kuntosali/kuntosali/hiihto/(-/-)

Illemmalla ajelen zero colan voimalla rakkaan lukioystävän 20vee saunapartyihin. Huomenna aamulla olis sit vielä tyttöjen korispeli ja sen jälkeen juhlat alkakoon! Aion herkutella hyvällä omallatunnolla. Katotaan kuinka pahan olon saan aikaseks ja uppoonko kun kivi kylpylän altaan pohjaan…
Ps. Tuolla ne jo alakuvassa pussissa mua himottelee! Namuset meinaan…

Trevlig veckoslut och adjö!

Sade

 
Tykkää jutusta