Nytt till träningen

Tykkään hulluna käydä juoksemassa keväisin/kesäsin ja syksysin, mut talvella jätän noi hommat väliin ja käyn sit vastaavasti hiihtämässä. Varsinkin nyt kun on kovat pakkaset, niin kyllä sitä vaan kaipaa enemmän ja enemmän sitä kevättä ja valoa, juoksulenkkejä auringonpaisteessa puhumattakaan kesän ”juokse ja ota arskaa samalla” lenkeistä, jotka on parhaita.

Sain vihdoin ostettua parit reenihousut ja uuden topin salille! Ihan lyhyet juoksushortsit pitäis vielä hommata tässä kevään aikana vanhojen kulahtaneiden tilalle niin kesälenkkejä varten olis kaikki valmiina. Ginan sporttimallistosta löytyis noita lyhyitä shortseja, mut en ainakaan vielä oo ostanut niitä, koska sovittaessa ne tuntu megalyhyiltä ja peppu peitty just ja just. Toisaalta ei se lyhyys ehkä kesällä olis ongelma, mut näin talven keskellä ne tuntu aika minimaalisilta!

Salia varten ostin myös käsineet. Hifistelyä tai ei niin mulle tulee jo sillä soutuergolla lämppäämisestä rakot käteen ja sit on ikävää, kun ei saa laitteiden kahvoista hyvää otetta, kun käsiin sattuu. Jospa nää siis auttais…

Mulla on menossa joku pinkin himotus aikakausi, joten metsästin noita pakkauksen kuvassa näkyviä pinkkejä hanskoja ympäri kauppoja, mut aina löyty vaan noi mustat! BUU! Cittarista olis löytynyt erimerkkiset limenvihreet hanskat, mut ne oli pajon huonommin istuvat kun nää, joten mustat sai sit kelvata:(  Harmittaa muuten, etten ostanut sitä Ginan urheilufleecea myös pinkkinä, vaikka kaupassa arvoin kauan mustan ja pinkin välilllä. Olis kerrankin pitäny vaan surutta ottaa molemmat, sillä fleecelle on tullut meinaan nyt jo hirveesti käyttöä!

Lenkeillä juoksen usein kännykkä kädessä, joten sellanen käteen kiinnitettävä kännykkäpidike tai siro, hyvin paikallaan pysyvä vyökännykkälaukku olis myös ehkä tarpeellinen hankinta…

Ps. Taistelin eilen ton bannerin kans ehkä noin viis tuntia ja vaihdoin sitä sinä aikana ainakin yli kolkytkertaa. Joko laatu mössäänty, kuva oli liian tumma tai teksti ruma jne, joten nyt siinä on vähän aikaa väliaikanen angstin tuloksena syntynyt mustavalkonen korvaaja. Niitä uusia kuvia (tai vanhoista kuvista uutta inspiraatioo) odotellessa…

Sade

 
Tykkää jutusta