UUTTA JA VANHAA

Ekaks välipalapuolen uusia tuulia eli FASTin proteing budding sellasenaan ja sit omana jatkokehittelyversiona. Puolitin pussin ohjeen ja sillä tulee ainakin mulle sopivan kokonen annos, enempää ei kerralla meinaan menis alas. Maku on vähän jauhoinen, mutta mä en oo niin ronkeli vanukkaiden mauista muutenkaan, että mulle toi maistuu kyllä oikein hyvin ja tyydyttää makeanhimot.

Ylimmät kuvat on eiliseltä illalta, kun vedin buddingia vaan pelkiltään, kun taas alemmat kuvat on tältä päivältä, jollon sulatin kipon pohjalle palan profX proteiinipatukkaa ja puolikkaan banaanin ja laitoin päälle valmiina buddingin ja annoin jähmettyä jääkaapis. Toi banaani toi ihan tosi hyvän makuvivahteen ton buddingin kaveriks, mut tosta proteiinipatukasta tuolla pohjalla en niin syttynyt. Se oli oikeestaan aika turha, mut bansku ehdottomasti naminami:P Olis kiva kokeilla buddingia myös leivontaan ja facebookin puolella löytyykin paljon eri käyttäjien postaamia leivontavinkkejä ja ohjeita. Pitääkin ottaa sieltä joku yks missio näin alkuun…

Ps. En huomannu ottaa kuvaa, kun annos tuli jääkaapista, eli tossa alimmaisessa kuvassa on vasta banaani+protskupatukkapohja, jonka päälle sit kaadoin ton oranssissa kipossa olevan buddingin ja laitoin kylmään.

Tää allaoleva taas on mun pitkäaikaisin all time favourite välipala/iltapala! Maitorahkaa, johon pari ruokalusikallista Bonnen lisäaineetonta, säilöntäaineetonta ja makeuttamatonta mangososetta ja päälle omena paloteltuna. Raikasta, terveellistä, HYVÄÄ! Kipasenpas tästä hakeen ton annoksen jääkaapista ja alan nauttia:)

Sade

 
Tykkää jutusta