SUMMASUMMARUM: VECKOSLUT

Perjantai koostu hiihdosta, salireenistä, korisreeneistä, pitkästä aikaa Petterin kanssa (vesilinjalla) parilla kaupungissa istuskelusta ja Sasbun luona porukalla leffan katsomisesta.

Lauantaina hiihdin, täydensin hyvän elämän tarpeellisuusvarastoja, saunoin ja lähdin illalla vielä Kapan kans autolla (molemmat veden voimalla) Sasbun, ja Nobon etc. kanssa Yo-talolle. Siel oli mun mielestä jälleen kerran ihan hyvät menot, mut Kapalla oli mega nihkeys Yota kohtaan ja koska Rumassa oli yks nähtävä tyyppi, jonka olemassaolo houkutteli Kapaa sinne päin niin tein uhrauksen ja vaihdoin just meneillään olevat hyvät kiikaroinnit Kapan kans Rumaan lähtöön. (Kapakin on kyllä uhrautunu vaikka millon mun vuoks, joten ehkä hyvä, että mäkin joskus uhraudun:D)

Rumassakin oli ihan perusjees meno, mut ei oikeen ketään mua kiinnostavia persoonia. Lisäks Kapa huiteli sen miekkosensa kaa aina välillä jossain, enkä jaksanu ruikkaa koko ajan mukana, joten tsillailin ihmisiä katellen välillä yksin jossai pöydäs, mut heti ku sai alas istuttua niin perus, et joku hirvee ruikkumies iskee jostain heittään jotain settiä. Oon aina jotenkin tosi huono sanoon heti, et öö moro ei khiinaa, vaan kuuntelen niitä juttuja silleen puolikorvalla ja yritän samalla epätoivosesti kuikuilla tuttuja, et vois paeta. Rumassa nähtiin pitkästä aikaa yks kaverin vanha heila, joka oli hauska nähdä, sillä tuli meinaan joskus pari vuotta sitten aina hengailtua senki kaa siellä sun täällä! Kolmeen asti oli virtaa, mut sit tuli jumitusangsti, enkä jaksanu enää vastailla kenenkään kysymyksiin tai läpändereihin, vaan haukottelin ja olin itse tyly kylmyys.

Rumassa, kuten Klubillakin on vessan sisäseinät sellasta liitutaulua mihin pystyy kirjottaan ja siellä aina kerrasta toiseen hymyilyttää ne samat tekstit. Ajaudun aina Rumas sinne vessaan, missä lukee nää ”Vaan sillä on väliä annatko sä kaikkes vai kaikille” ja ”If you are looking for the love of your life, stop, they will be waiting for you when you start doing things you love” plus kaiken kruunaava ”Sulje silmät. Avaa ne uudelleen. Kato peiliin. Kohtaa totuus. Oot ällöttävä” Nice…:D

Tänään olin omasta tahdosta ruokavastaavana (yleensä oon tätä vaan arkipäivisin) ja vetäsin pöydän koreeks Nelliinan tällä chili con carne reseptillä vähän omin sovelluksin.

 Reeneistä oli pakko pitää tänään lepopäivä ihan jo oman jaksamisenkin vuoks. Nauratti kyl kun sykemittarin näytös luki lauantaiaamuna et ”lepopäivä”, mut menin silti hiihtään ja tallensin reenin sinne niin tänä aamuna näytössä olikin sit isolla teksti ”LEPÄÄ JA PALAUDU!” Näin tein.

Sade

3 vastausta artikkeliin “SUMMASUMMARUM: VECKOSLUT”

    • hahah toi ruikku on oikeesti just paras sana ja just sillee ”apua älä vaan kato taakses joku ruikku yrittää ruikkaa sua” :DD

 
Tykkää jutusta