BALANCE

Hellurei ja hellät tunteet! Mulla on ollu aivan mieletön viikko, reenit kulkee, kropassa on erittäin hyvä olo ja noin muutenkin elämäs alkaa asiat jollain tapaa muotoutuu ja kevään suunnitelmat ja päämäärät alkaa hahmottua.
Alotetaan yleisestä hyvinvoinnista; oon nyt ollu viikon verran Detox-puhdistuskuurilla. Kuurin tarkotuksenahan on poistaa elimistöstä haitallisia kuona-aineita, edistää ruoansulatusta, antaa virkeyttä, kirkastaa ihoa etc. Kuurista saa tosi tiukan, jos noudattaa kaikkia ruokavaliomääräyksiä, mut ite syön viikolla muutenkin niin terveellisesti, että en oo oikeestaan muuttanut mitään muuta ku ajanu hiilareiden määrää edelleen alaspäin ja lopettanu kahvin juonnin! Luulin olevani kahvikoukussa, mut kertaakaan tän viikon aikana ei oo tehny yhtään mieli kahvia! Viime viikonloppuna olin todella tuskainen, kun sellanen varmaa kolmen kilon neste/mättöruoka pallo jumittu vatsalle ja näytin oikeesti siltä, että olisin raskaana. Terveellinen ruoka ja lisäboostina toi detox niin mun nesteet on lähteny kiertään hullun nopeeta ja kaikki turvotus on tiessään.

Tää detox juttuhan toimii yksinkertasesti vaan niin, et aamusin sekotetaan tollanen yskänlääkkeen näköne (ja vähän hajune) sekotus 1,5l pulloon ja sitä sit juodaan pitkin päivää. Mulla kyl yleensä menee tosta pullosta puolet jo heti ku herään ja toiset puolet about kolmen tunnin päästä. Aattelin, et tulee hirvee vessassaramppauksen aikakausi, mut juon niin paljon muutenki vettä päivisin, etten oo juurikaa huomannu eroo normiin. Toi näyttää pullossa vähän kuselta ja haisee yskänlääkkeeltä, mut ei oikeestaan maistu miltään, pikemminkin ihan hyvältä:D

Sitten ihan fyysiseen hyvinvointiin; etenkin pakarat ja reidet huutaa hoosiannaa, on tullu meinaa vähän kyykättyä ja tästähän meitsi tykkää. Näytän välillä erittäin vaivaselta, kun yritän nousta seisoon..Viikon reenipäiväkirja:
ma: bodypump 55min
ti: kiinteytys 55min
ke: kuntosalin läpikäynti ja crossarilla 35min
to: zumba 60min+kehonhuolto 60min
pe: hiihto 70min, soutu 10min+kuntosali+crossari15min
Oli sen verran taukoo noista lihaskuntojutuista lomalla, että tää ja huominen päivä on pyhitetty levolle, et lihakset sais vähän rauhottua ja kerätä voimia uutta viikkoo varten;)…

Kaverit houkuttelis lähteen illalla baariin ja saatan lähteeki, mut ehkä vaan vesilinjalla, ei oo meinaa mikään ongelma mulle, enkä vaan oo vähään aikaa saanu irti tosta juhlinnasta oikeen mitään paitsi huonon olon? Pikemminkin toi vesilinja on ongelma muille ja se on kyl ärsyttävää jos koko ajan jankataan mikset juo mikset juo..Keskittyis siihen omaan juomiseensa vaa kerta se on niin tärkeetä:D

Sade

 
Tykkää jutusta