AND1 BASKET

Perjantaina ajettiin koristurnaukseen Saloon ja nostatettiin likkojen kaa tunnelmaa autossa popittaen. Perjantai-illan eka peli oli jees, mut harmittavasti kyl hävittiin.
Saatiin hirveetä kuittia koko reissu Kapan kaa, kun meillä oli sellaset sentinohuet retkipatjat, kun taas kaikki likat ja Juksu veteli uniaan sellasilla metrinpaksusilla ilmapatjoilla. Selkä, lantio ja niskat vähän jumittu tollasella ruikkupatjalla, mut ei todellakaan vanhoina partiolaisina suostuttu myöntään et ne olis ollut mitenkään huonoja:D Plus ei lopulta edes ollut kyllä yhtään parempia ne muiden hienosto ilmapatjat, joita joutu täyttään uudelleen koko ajan ja myös muun muassa keskellä yötä-.- Perjantai-iltana porukka oli levottomassa sokerihumalassa ja uni ei meinannu tulla millään. Mää, Kapa ja Juksu yritettiin huonolla menestyksellä vähän hillitä tyttöjen yösähläystä, kun tosiaan herätys oli laitettu aikasen aamupelin takia piriseen tasan kello kuudeks.
Voiko ihanammin päiväin enää alkaaaa säestämänä aamukuudelta sit simmut auki ja aamupalan kautta suoraan pelimenoihin. Viikonloppu ei voinu etukäteen mietittynäkään mitenkään mennä pieleen, kun se koostu vaan seuraavista aktiviteeteistä päivästä toiseen; pelaus, syöminen, päivälepo ja överiherkuttelu. Eikä se mennytkään;)
Oikees alareunas: Kapasammakko unten mailla:D
Lauantai-iltana oli likoille jotain kisaohjelmaa Salohallis ja me käytiin valkkujen kesken syömässä nakkia ja muuta iltapalaa Vilppaan seuran majalla. Oli menot kyllä vähän sellaset et siel oli vaan joukko plus viiskytävee koutsiäijiä ja sit minä ja Kapa:D Lähdettiinkin sit aika nopeesti takas majotuskoululle höpsöttään tyttöjen kans, jotka katto Putouksen läppäriltä sillä välin kun me valksut jotain vaihteeks avauduttiin ihmissuhteista ja räkäteltiin makuupusseissa. Lauantai-iltana oltiin Kapanki kaa iha hepulimenois yöllä mukana ja tytöt loi muun muassa whatsuppii ryhmän, jossa puitiin mun ”rakkaustarinaa” ja tytöt kyseli mun ja Kapan poikakuvioista ja pyysi lähettään meidän poikaystävien kuvia. Naurettiin ihan hulluna Kapan kaa keskel yötä kaikille niiden likkojen kysymyksille, mitä ne meiltä kysy:D
Sunnuntaina heitettiin viel kunnon tiukka peli pöytään ja jännitin ja huusin siel vaan kreisinä penkin päästä. Onneks tytöt voitti;) KK:n, aaltojen ja rispektin voimalla Hehtaaripyllyt (likkojen perustama ”klaani”, johon mut ja Kapaki tänä viikonloppuna juhlallisesti ristittiin) oli lyömättömäs tikis! Alla popitusbiisi, jolla nostatettiin aina fiilistä automatkoilla pelipaikoille!

Likat♥ Koutsit♥ Koris♥
      

Sade

 
Tykkää jutusta