2012 HIGHLIGHTS

2012 Oli ihan jees vuosi. Alkuvuodesta lämmittelin välejä vähän aikaa yhden entisen heilan kanssa mutta siitä nyt ei tullut taas yhtään mitään, kuten ei muistakaan erilaisista suhdesäädöistä koko vuoden aikana. Helmikuiset potkiaiset, abishow, penkkarit, penkkarien jatkot ja abiristeily oli unohtumattomat. Kevään urheilukohokohdat oli maaliskuinen Pirkanhiihto, huhtikuinen a-koristyttöjen keskisen alueen pronssi ja toukokuinen Pyynikkijuoksu. Toukokuussa kävästiin myös tsekkaan leijonamiehiä jääkiekon MM-kotikisoissa.

Henkisesti alkuvuosi ja kevät oli aika ressiä kirjotusten ja yhteishaun osalta, mut kaikki tuska ja ressi huipentu kyl ylioppilasjuhliin 2.6. Heti juhlien jälkeen sain hammasraudat ja kävin läpällä parissa pääsykokeissa Helsingissä nolaamassa itteni:D
(Kaikki parhaat kuvat on just jotain hauskoja ryhmäkuvia, mut en digaa julkasta hirveesti kaverien kuvia täällä lupaa kysymättä, joten pääosin mua ja vakiokasvoo Kapaa näkyvillä siis)

Huhtikuussa alkanut kesätyö Särkänniemessä oli hauska kokemus; sain paljon ihania uusia kavereita ja oli ihan kreisejä bileitä, tapahtumia (esim.kaljaralli), risteily jne. Töiden lomassa vietin Juhannuksen HimosFestareilla, jossa oli kyllä sairaan hauskaa

Heinäkuussa olin viikon Itä-Suomessa mökkeilemässä ja rauhottumassa. Heinäkuun lopussa oli myös mun ja Kapan Helsinki+Tallinna+biletysreissu, joka oli kans ihan priima säistä lähtien.

 Helsingin herrat

SIKATIISTAILLE! 

Työt loppu syyskuussa ja samoihin aikoihin tai vähän ennen alotettiin Kapan kans kunnolla korisvalmennus ja se on ollu kyl hauskaa puuhaa ja meidän pikkujunnutytöt on ihan sika hauskoja höppänöitä. Jossain vaiheessa syyskuuta kävin myös korottaan äikän Yo-kokeen arvosanan.

 Saaressa kuvailemassa syyskuussa

 Särkkäristeilyllä uudessa nakinkuorimekossa! Oli sekoboltsia.

Lokakuussa täytin 19! Juhlittiin sivistyneesti ravintolassa ja sit kreisimmin Lost In Music festareilla.

Lokakuun ja marraskuun välis oli ihanat kolme viikkoo Espanjan auringon alla huippuseurassa ja noita viikkoja voi kyllä lämmöllä muistella vuosienkin päästä:) Matkan jälkeen tapahtukin vaan paluu arkeen ja koris/liikuntajuttuihin ja työnhakuun.

Joulu on itelleni tärkeää aikaa ja yleensä vuoden kohokohta. Tääkin joulu meni basic kaavalla, eli perheen kanssa täällä Tampereella syöden, oleillen ja seurapelejä pelaten. Meidän jouluun kuuluu myös kristillisiä perinteitä eli joulukirkko, hautausmaalla käynti, enkelitaivaan laulaminen ja evankeliumin lukeminen ennen jouluruokailua.
Uudeksvuodeks lähden Helsinkiin ja Vanhan UV-bileisiin vippinä, jea! Mun uudet vuodet on ollut aika koomisia ja yleensä päättynyt johonkin feilaukseen niin katotaan jospa tänä vuonna onnistais.

Siinäpä tän vuoden kohokohdat oikeestaan olikin. Ruma, Yo ja Klubi bailaus (+TYKjengin illanistujaiset Jusbella) oli niin basickauraa ja yleistä koko vuoden ajan, että ne ei tarvi mitään omaa selostustaan..IHANAT VANHAT YSTÄVÄT PYSY LÄPI VUODEN JA UUSIA TULI RUTKASTI LISÄÄ! PARHAUTTA! Eikä kukaan läheinen kuollut. Pus.

Sade

 
Tykkää jutusta