ALESALEREA

Eilisen pyhitin hiihdolle ja jumpalle ja tänään sit ryysin heti aamusta kaupungille tsekkaamaan ale tarjontaa. Olin etukäteen kattonu stadiumin nettisivuilta pari tuotetta, joita lähdin erityisesti hakeen. Poikkesin kuitenkin ensiks Ginaan, josta löysin parit uudet urheilurintsikat ja treenihousut.
Niin ja Ginasta myös tää bleiseri, josta en tosin tie palautanko sen..hmm…
Staidumilta oli tietty loppu ne lyhyet urheilushortsit, joita lähdin hakeen, mut onneks löysin silti pari uutta reenipaitaa, niitä kun ei koskaan voi olla liikaa..
Seppälässä jumituinkin sit kenkäostoksille ja juoksin oikeen koon perässä kolmessa eri liikkeessä ympäri kaupunkia. Mulla on parit Seppälän korkkarit ennestään ja ainakin ne on kestänyt hyvin ja ollu hyvät jalkaan. Aluks lähdin liikkeelle noista mustista korkkareista, joissa oli ihana plato ja kuvittelin ne mielessäni mulle uudeksvuodeks päälle. Sit kiinnitin huomioni ruskeisiin kiilanilkkureihin ja hamstrasin ne. Sit tuli viel himo mustiin samanlaisiin ja lopulta päädyin sit mustiin nahkakuvionilkkureihin ja ruskeisiin samettinilkkureihin ja kummatkin lopulta eri mallia kun ne ekana silmään iskeneet ruskeet nilkkurit:D
Ruskeissa on 7cm, nahkamustissa 9cm ja noissa korkkareissa 11cm korko:D Oon aika tolppa noilla kävellessä kyllä (kaikilla yli 180cm…), mut onneks on Kapa, jonka seurassa voin laittaa huoletta mitkä vaan korot, enkä silti yllä sen pituusmitoille:D
Kirjastossa hiki virtas, kun joutu siel hyllyjen välis ettiin haluamiansa luettavia ja pähkäileen sen ärsyttävän hyllynumeroinnin kans. Yks kirja jäi uupuun, mut olin liian nälissäni ja tuskissani löytääkseni sitä enään. Taas yks tulevaisuudenala selvillä? Katotaan montako päivää tää innostus kestää………….
 Tein eilen ekan kokeilun Remingtonin lämppäreillä ja tykkäsin kyl tosi paljon! Mulla on suht paksu tukka ja suoristusraudallla sen kihartamiseen menee ikuisuus ((ja kädet puutuuxd) mut noilla rullilla jossain alle vartissa oli koko pää hoidettu ja sit pidin niitä joku 40min, otin pois, suihkasin lakkaa ja menin nukkuun ja ne oli aamulla buenot! Näissä kuvissa oon jo huitonu koko päivän kikkuroiden kaa kaupungilla ja välillä mun hiukset oli ponnarillakin, mut kai noista jotain haisua saa. Oli vähän ongelmia kuvien oton kaa kun apuna oli tasan oma käsi. Kapa, koska kuvataan?….
Sade

 
Tykkää jutusta