PRESENTS

Sain aivan ihania lahjoja ja joka vuosi se kiitollisuus rakkaita lahjanantajia kohtaan ja ”mulleko” hämmästely vaan lisääntyy. Ehkä ”odotetuin” materiaalilahjoista on isän mulle ostama, vielä jossain postimatkalla kulkeva Suunnon M4-sykemittari, josta teen varmaan oman esittelyn jahka se kaunokainen tänne kotsaan asti pääsee. Muita etukäteen toivottuja lahjoja oli noi Remingtonin lämpörullat ja Laura-hajuvesi. Jes, vihdoin jotain vähän syvempää tuoksua mun karkkikukkaäklömakeiden tilalle! 
Kaikki muut lahjat rahasta leffalipuista raakasuklaasta kirjoista tekstiileihin oli yllätyksiä ja ihania muistamisia, joista oon otettu ja kiitollinen ja kaikkea mahdollista. Kaikkia lahjoja tärkeämpää oli kuitenkin viettää jälleen ihanaa aikaa mun rakkaimmasta rakkaan suurperheeni kanssa. Sitä lasten riemua ja meidän aikuisten yhdessäolon hyvää fiilistä ei vaan voita mikään tässä maailmassa <3
Sisko osu kyl harvinaisen hyvään saumaan tällä raakasuklaantekopaketilla. Olin kuulemma marraskussa niiden luona vieraillessa kohkannut tätä raakasuklaahypetystä ja sisko oli tän paketin nähdessään muistanu mun vouhauksen ja ostanut tän! Iso jes, nyt mun ei tarvi enää jahkata raaka-aineiden ostopaikkaa ja valita parasta merkkiä niistä kaikista valikoimista, kun mulla on nyt kaikki valmiina eteen kannettuna. Aineet vaan tulille ja kokeiluun. Tosin aion säästää tota pakettia tän jouluherkuttelun jälkeiseen aikaan:) 
Lämppikset! Tänään ois Tapsantanssit, pitäisköhän repästä heti rullat kokeiluun ja hilpasta kikkarapäänä mestoille…
Sade

 
Tykkää jutusta