RUMA (partmiljoona)

Eilen mustikkashotteja ja tequilaa vuoronperään. Samalla dataus/musbankuuntelu/laittautumis/hiussäätö. Ostettiin eilen myös btw VIP-liput Helsinkiin mega uv-bileisiin vanhalle!! Haha kunnon panostus toi VIP, siis tosi tärkee…:D Kapan ja Johiksen kans siel sit mega paardit. Oltiin kesällä Kapan kans tuol vanhalla SummerHeat partyissa ja sillon oli himoreivit Kapan kans(vaikkei kyl ihan mun tyylistä porukkaa tuol kyl..), joten aateltiin, että näin tasan puolenvuoden jälkeen on ihan ok mennä vetään uusintakierros.
 Eilen tuli pienet kärhämät viel muiden kans tästä uuveenvietosta, koska ostettii aika suunnittelematta noi liput Kapan kaa ja toisten mielestä ollaan juonittu juoni, eikä kerrottu niille noista bileistä ettei ne pääse meiän mukaan. Ok? No aina ei voi voittaa ja ehkä ne tytöt siitä leppyy…
 Muistin taas kuinka rakastankaan valkkaria! Oon ihan täynnä kaikkia liköörisekotuksia jne. Aito, oikee ja aina perushalpa valkkari vaan toimii. Rumassa oli ihan letkeetä ja hyvää kiikarimatskua, mut oikeesti ärsyttää kun kalat herää eloon aina vasta joskus kolmelta. Argh, ekat kolme tuntia vaan kyylää jostain nurkasta. Meidän piti Kapan kans tulla perus puolneljän bussilla, mut oli niin hyvät menot tanssilattialla, että ei sitten vaan lähetty. Ei ollu kyl pahemmin rahaa taksiinkaan ja seuraava bussi meni tosiaa 05.30. Onneks kivat uudet tuttavuudet majotti meitä kämpilleen odottelun ajaks. Oikein hyviä isäntiä oli, harmi et ite olin ihan törkeen koomassa, enkä oikeen pysyny mukana keskusteluissa, kun hypotermioin Kapan takki päällä sängyn pohjalla. Mut kyl mä sieltä vielä nousun tein! 
Oon tänään ja huomen Kapan koiran koiravahtina kun niiden perhe luuhaa sukujuhlissa, siistii:D Muuten aion kyl tasan vaan rötvää kotona. Ja ens kerran bailaan uutenavuotena! Deal.
Sade

4 vastausta artikkeliin “RUMA (partmiljoona)”

  1. kalat herää eloon vasta joskus kolmelta:D vähä sulla on kiva blogi ja uuu mikä uv tulossa! 🙂

    • hahahaha no totuus! siis ihan ekat keitä katottiin et ne kyyläs joskus klo 23 niin tuli puhuu joskus 03… 😀 Heiii mitä sä teet uvnä? Ootko helsinki tuu paardeihin!?

  2. Vitsi sulla on ollu kivat vaatteet! Ja muutenkin oot kyllä tosi nätti 🙂 Haha tuo uv kuulostaa hyvältä!! 😀 Välillä pitääki panostaa 😉 Mää en ite oikee vieläkää oo viinien perään mutta eiköhä ne kohta löydy mullaki 🙂

    • No voi kiitos 🙂 Jeaps jos mennään niin mennään sit kunno panostuksel haha:D Joo no mäkin kyllä aikoinaan ostin valkkaria usein vaan hinnan enkä maun vuoks mut nykyään kyl tykkään siitä ihan oikeestikin!:) Sul on kiva blogi ku kävin kattoon, tarviinki just taas uutta luettavaa…:)

 
Tykkää jutusta