PIKKUJOULUA A LA JUSBE

Eilen vietettiin ”pikkujouluja” Jusben luona entisten lukiokavereiden kans. Ihanaa pikkunaposteltavaa ja kunnon juorukerhoilut, best! Mulla on myös tän viikonlopun pari pientä yökylävierasta mun lattialla patjoilla, joten vilistystä riittää (kuten kuvissa riekkumisestakin huomaa..) Robin pauhaa täysillä tunnista toiseen, eikä melutaso oo ihan pienimmästä päästä:D
Tänään oli oikeen rattosa (not) herätys siinä seiskan pintaan ja otettiin Kapan taksiautolla nokka kohti Kangasalaa ja valmennettavien koristurnausta. Koetaan Kapan kaa oikeesti joku ennenaikane sydänkohtaus, kun noi pelit aina jänskää niin paljon. Aamupeli oli vielä yllättävän pirtee, mut päiväpelissä oli kyl sekä valkut että pelaajat aika jäässä.
Jusbe oli loihtinu tollasia pikkusnäkejä eri täytteillä, joita oli mm. savuporo, kylmäsavulohi, graavilohi ja mätisetti. Toi jälkiruoka oli TarteTatin avec vaniljajäätelö ja joku tosi hienon kuulonen kastike, jonka nimeä en kuollaksenikaan muista, vaikka kysyin sen varmaan kymmenen kertaa. Niin hyvää!
  Tän illan plääni: Lapsia, pipareita, herkkuja, glögiä, sauna ja aikaisin nukkumaan. Sounds like a great pläääään:)
Sade

 
Tykkää jutusta