MITTRUM

Viikonloppuna tapahtu jotain tosi outoo ja edistyksellistä, meinaan hankin varmaan pari vuotta ihan lahoamispisteessä olevan vaatekaapin tilalle uuden. Lisäks vaihdoin snadisti mun huoneen järjestystä. Tää on oikeest aika järisyttävää, en oo meinaan tona aikana kun tossa huoneessa oon asustellu eli about seitsemään vuoteen vaihtanut järjestystä mitenkään. IKINÄ. Mulla on ollu _aina_ sama päiväpeite, verhot, ja kaikki kalusteet:D Lisäks mun huoneessa on kaikkia random yksityiskohtia ja kun rupee miettiin tarkemmin niin esim joku epätärkee pikkulappu on saattanut olla samassa kohtaa seinää jo vuosia….:D
Porukat ja sisarukset on aina hiilostanu mua, et voitaisko nyt ostaa sulle uus sänky tai vaatekaappi tai lipasto tai pöytä etc. ja mä oon aina ollu sillee et en mä nyt tarvi, et muutan kumminki kotoo pois alle vuoden pääst, mut toi vaatekaappi oli kyl oikeest hyvä sijotus. Mun muiden haukkumasta löllösängystä en kyl aio luopua ainakaa viel.
Sunnuntai meni siis remonttireiskaillessa tota kaappia kokoon. Ostin pari säilytysboksiakin kun ne kaikki mitä mulla on on ihan hirveitä ja lahoaa käsiin. Lisäks vessan peili vaihdettiin uuteen niin nappasin ton vanhan peilin omaan huoneeseen, nyt nään itteni kokonaisena peilistä, jea! Toi uus vaatekaappi on edellistä vähän pienempi, mut tein taas vähän karsintaa vaatteista niin hyvin mahtu tonne, vaikkei missää kauneimmassa järjestykses kyl oo. Kaikki ostokset oli muuten a la IKEA. Perus. 
Ex raihnanen vaatekaappi räjäytetty tieltä pois ja pientä kaaosta….
Tää lappu!! Oltiin about kasiluokalla jonkun varmaan Kapan tai Saskian kaa Nuorisofoorumin kokouksessa vanhalla kirjastotalolla ja siellä sai ilmottautumisen yhteydessä rinnukseensa tälläsen nimilapun. (Muistatko Kapa??) Sen muistan, et ku tulin kotiin länttäsin ton nimilapun mun ison seinäpeilin alanurkkaan kii ja se on ollu siinä siitä asti, siiis jotain viis vuotta?…Toi on viel rumaki kaikenlisäkshaha:D
Mun muistitaulu on myös kerännyt tavaraa vuosien saatossa. Varmaan kaikki mitä tossa seinällä on on laitettu tohon ajatuksella ”laitan tän nyt hetkeks kii vaikka tähän ennenku keksin mihin varastoin nää kortit/kuvat/lappuset/mitalit etc”
Näyttääpä seesteiseltä mun huone nyt. Ja meikkiksen meikitön naama muikeena. Ajoin tänään autokoulun kakkosvaiheen arvioitavan ajon, olin pro! Tänään viel jumpataan ja huomenna HELSINKIIN! Vietän kai itsenäisyyspäivänkin sielä, en kyl vielä yhtään tiedä mitä tehden, tai kenen kanssa……
Sade

 
Tykkää jutusta