KAUNISTAUTUMISKOHTAUS

Torstai-iltana sain jonkun ihme kohtauksen, että mun on päästävä johonkin kauneushoitoon tms ja mahdollisimman pian. Pari hiirennäpäytystä ja olin varannu eilis aamuks itelleni ripsienpidennysajan ja kampaajan!
Alunperin mun piti ottaa ripsenpidennykset jo kesällä. Sit se vaan jotenki jäi aina ”seuraavaan palkkaan”. Sit otin uuden mission: pidennykset just ennen Espanjan matkaa. Yks kaveri kuitenki pelotteli mut silmätulehduksilla hysteeriseks, enkä uskaltanu ottaa niitä just ennen matkaa. Matkan jälkeen päätin, että otan pidennykset sit keväällä, koska mun kevättalvella olevassa kirurgisessa leikkauksessa niitä ripsiä ei kai saa olla ja aattelin että on turhaa ottaa ne nyt sit muutamaks kuukaudeks. Ei kuitenkaan oo mun logiikassa jälleen kerran mitään järkee,  koska otin nää nyt:D Ha ha.. Oli vähän sekaannuksia noissa varausajoissa ja mulla oli vaan tasan tunti aikaa olla ripsikäsittelijällä, eikä ihan kaikkiin ripsiin millään keretty laittaan pidennyksiä, mut kyl näistä hyvät tuli. Tosin ens huollossa saatan ottaa vähän pidemmät, koska olis ihan kiva jos näissä olis vähän lisää näyttävyyttä, vaikka on tää luonnollisuuskin ihan jees.
Ripsipediltä juoksin kampaajalle, jossa heivattiin Espanjan veden haperoittamat viis senttiä veke latvoista ja lyhennettiin etuhiuksia sivuilta, et ne laskeutuis paremmin. Ihan perussettiä siis, eikä näkyviä ulkoisia muutoksia;) 
Tää viikko on ollut tosi outo. Mielialat on vaihdellu laidasta laitaan eikä itkupotkuraivareiltakaa oo vältytty. Keskiviikkona käytiin tyttöjen kans syömässä ja elokuvissa kattomas perinteen mukaan Twilight. Aika imelää paskaahan se oli, kuten odottaa saatto, mut hyvät naurut saatiin kyl monessaki kohtaa. Mun joululahjaostoskierrokset myös oikeesti päättyy pelottavan paljon siihen, että kannan jotain itelleni tarkotettua kamaa kotiin. Eipähän tarvi enää erikseen ostaa mitään jouluaatto lahjaa itelleni:D
 //1.Tekonahkahousut Vertsusta//2.Puolihame selänpuolen kokopitkällä vetskarill Cubus//3.Koruja mätsään mun Guessin kultakelloon Gina, Seppälä//4.Bodyshopin aikas huokeita vartalorasvoja, mut mikä tuoksu!!//5.Ruutupaitis kirppikseltä//6.Idiksen New Yorkerin avajaisista tempastu military henkinen villapaita//7.Paska kirja.//8.Juoksukuulokkeet ja silmämeikinpuhdistusaine näille pidennyksille.//
Eilen oli myös kesätyöporukan pikkujoulut, joista eksyin Kapan kaa vielä Tivoliin loppuillasta. Mun ripset ei hirveesti digannu tosta lumisateesta ja yritin kaikin keinoin suojata niitä sateenvarjolla haha. Eilen olin varma, et tänä aamuna mul on joku yks ripsi jäljellä kummassaki silmäs, mut kyl nää viel ihan tiheeltä ripsikasalta näyttää:D
TÄNÄÄN SAA AVATA LUUKUN! HÄPÄSY OON UNOHTANU!
Oli siis tosi fantsu fiilis tos vikas kuvas seistä aamuyöstä tuol myräkäs bussipysäkil.  Not. Kalja oli onneks hyvää.

Sade

 
Tykkää jutusta