SNART ÄR JULEN HÄR IGEN

Eilisen räjähtänyt minä kuvissa. Haahuilin kotona ja tididi kerta se on ensimmäinenkin, poltin perunat pohjaan! Siis tsekkasin et joo vesi kiehuu joojoo ihan kovia potut viel ja menin ylös ”käväseen” koneella. Havahduin sit jossain vaiheessa epäilyttävään hajuun. Juoksuaskelin alas ja kuivassa kattilanpohjassa nökötti jäljellä tasan mustia kökköjä. Nice. Kyl siel mustan kuoren alla silti ihan perunanmakusta mömmöö oli..
Sen kummemmin itteeni laittamatta hurautin iltapäivällä kaupunkiin ja autokoulullle selvitteleen kakkosvaiheen aikataulua. Piti vaan ohimenne kysästä hintapolitiikkaa, mut keissi päätty siihen et oon parin viikon päästä menossa suorittaan senkin alta pois. Olin aatellut jotain loppukevättä, mut mikäs siinä sitten:D

Päätin tällä viikolla taas ehkä noin sadannen kerran mitä haluan isona tehdä ja tästä innostuneena ja  tarmonpuuskassani autokoulun jälkeen lainasin pääsykoekirjat kirjastosta. Alko kuitenkin yllättäen jo tääl kotona epäilyttää onks toi sittenkään mun juttu..
S:n kans kierreltiin kaupunkia ympäri ämpäri vähänniinku joululahjaostosten merkeissä. Ainoo mitä kyl sain hankituks oli lahja itelleni. Uudet juoksukuulokkeet varmaan vuoden ykspuoleisesti toimineiden tilalle, jea!

Tänään suuntasin töiden jälkeen Itä-Suomeen viettään laatuaikaa rakkaiden kanssa synttärien merkeissä. Sunnuntaina ollaankin sit taas Kapan kaa työn touhussa, kun valmennettavilla on koristurnaus koti Manses. Ihanaa viikonloppua!:)
Sade

 
Tykkää jutusta