BERÄTTA HUR DU HAR DET

Loman jälkeinen arkeenpaluu viikko paketissa arkipäivien osalta. Maanantaina purin laukut. Tiistaina oltiin tyttöjen kaa kattoon Pyrinnön ja Latvian välistä Eurocup korismatsii (oikeesti kuolattiin vaan niit kaikkii ihanii pitkii miehii siel..). Keskiviikkona kahvittelin yhen lukiokaverin kans uudessa kivassa, kirpputorilta löydetyssä hupullisessa villakangastakissa(vas.alareuna) ja tänään näin pitkästä aikaa ihanan JUSBEN! <3 Joka päivä on tullut urheiltuakin, mut arkeen palaaminen ruokavalion kanssa on vielä vähän kesken. Kolmen viikon herkuttelu ja sokeriähky ehti meinaa tekee tepposensa tälläselle sokerihiirelle ja nyt pitää taas uudelleen tehä vierotusta…
Huomenna valmennettavien korispeli ja juuri saamani tiedon mukaan myös mun vetämät verryttelyreenit aamukympiltä! Huomenna illalla sit BigPoppiin, jossa ihan varppina näkee kaikki tutut ex lukiokaverit, jee!:) Hyvää viikonloppua!
Sade

 
Tykkää jutusta