GIMNASIO!

Meidän kämpän yhteydessä olevan huoneistohotellin palvelut eli uima-altaat, kuntosali ja spa oli meidän vapaassa käytössä ja mähän otin tästä ilosta kaiken irti. Vaikka se kuntosali oli tosi pieni siis tyyliin perus juoksumatto, kuntopyörä, crossari ja sellanen laite, missä pysty nostaan punee eri variaatioilla niin kyllä tuli silti tunti jos toinenkin vietettyä niiden seinien sisällä. Oli ihanaa, että siel hotellis oli tosi vähän asukkaita niin sain melkeinpä aina olla salilla yksin. Sillon sai tehä rauhassa oman reenin ja loppu jumppaukset siellä salilla, mut heti jos siel oli joku espanjalainen tai brittipariskunta samaan aikaan kälättämässä niin multa meni ihan fiilikset siihen kyräilyyn ja laitteisiin jonottamiseen:D 

Mun perus oli aina aamureenaus eli sängystä suoraan kevyelle aamulenkille, sit aamupala ja tankkauksen jälkeen salille crossari-matto-pyörä kombolla aerobista hulluna ja päälle vaihtelevasti lihaskuntoo ja kuntopiirejä. Siellä kuntosalilla ei valitettavasti ollu tyylii mitään ilmastointia ja valehtelematta en oo oikeesti ikinä hikoillu niin paljon mitä hikoilin tuolla joka päivä. Ne lasiseinätkin oli aina huurus ku siel oli niin kosteeta ja mun kroppa oli kun öljyllä (hiellä) valettu. Olin ottanut mukaan jumppashortseja, liivejä, juoksutrikoita, mut vaan YHDEN tollasen kunnon topin! Se sai kyl aika kyytiä noina viikkoina…:D
Ps. sanonta virheistä oppii on kyl niin hyvä nimimerkillä. menin tekeen 2h kuolema aerobisreenin ilman vesipulloo, enkä uskaltanu bakteerikammosena juoda kuntosalin vessan hanasta……Lopputuloksena tyyliin pyörryin kuntopyörän päältä ja hoipuin ulkoilmaan viimesillä voimilla sieltä alakerroksesta:D
Sade

2 vastausta artikkeliin “GIMNASIO!”

  1. Ei tarvitse julkaista, mutta rakastan sunkaltaisia sporttisia naisia. 😀

 
Tykkää jutusta