ESPANJAN SHOPITUSTA

Kirjotettu Espanjan mailta joskus viime viikolla…
Ei ihan riittänyt mun nostamat käteiskäshit tähän elämiseen täällä. Suurimman kakun rahoista on vienyt ihana ravintolaruoka, mutta lomalla en halua tinkiä ruoasta enkä herkuista. Oon kyl saanut rahaa kuluun kiitettävästi myös kaikkeen muuhun. Yhtenä sadepäivänä ajettiin koko Costa Del Solin suurimpaan ostoskeskukseen La Canadaan, jossa olis helposti vierähtäny useempikin tunti. Blanco ja Pull and Bear nousi suokkareiks ja mukaan lähti kahet nilkkurit, lompsa, farkut ja toppi. Ja juoksutrikoita!

Gibraltarilta ostin Escadan kausituoksukokoelman ja tequilaaaaa ja suklaata! Kotisataman krääsäkaupassa vierailin useempaankin otteeseen ja joskus oikein oli sellanen ”pakko päästä krääsäkauppaan shopittaan”fiilis ja mukaan tarttu jotain peruskaura turistikamaa ja tuliaisia pikkusille.

Estepona on lähinnä tätä meidän paikkaa oleva kaupunki ja tosi symppis sellane. Esteponan Springfield oli ihan ykköskauppa ja hypistelin siellä vaikka mitä, mutta en kyl lopulta ostanut mitään:D Shana oli vähän kun paikallinen Gina ja sieltä löysin kivan military paidan oliivinvihreenä. Kenkäkauppoja Esteponassa oli monia ja kengät törkeen halpoja. Harmi, ettei mulla ollut tarvetta tai tilaa matkalaukussa ihanille uber korkeille korkkareille tai saapikkaille. Matalapohjasia saappaita kyl etin, mut harmittavasti omaa kokoa ei ollut yhdistä ihanista, jotka makso vaan parikymppiä(!!).
Sade

 
Tykkää jutusta