HEMMA

Ja Mansessa!!!! Torstaina ajettiin Fuengirolan kautta Malagaan, johon jäin yöks hotelliin, kun muut lähti yölennoilla kohti koto Suomee. Oli ihan sairaan hauska matka ja ihana porukka, mut kuten aina kyl sitä aina vähän tulee kränää ja hermojen kiristymistä kun hinkutetaan pienessä kämpässä kolme viikkoo samojen naamojen kaa. Tosin koko matkasta selvittiin yllättävän pienillä kiukutteluilla. Oli silti ihanaa rentoutua yksin hotlalla, vaikka yöllä olinki vähän poruilla kun muut lähti:D
Ehdin lähettää koneestä perjantaipäivänä jo Suomeen, et jee nyt lähen, mutta sitten tantantaa oli jotain ongelmia ja lento lähti mukavat 1h40min myöhässä matkaan. Jouduttiin venaan siel sairaan kuumas konees viel toi koko aika-.- Suomessa oli _jäätävän_ kylmä kun tulin!

Eilen illalla hurautin sit junalla Manseen, heitin sisarusten ja niiden perheiden kanssa settiä täällä kotona ja lähdin yllättään tytöt. Olin ilmottanut etten pääse osallistuun tyttöjen iltaan ja että harmi joku toinen kerta, mut sit tein yllikset ja olinkin ”sattumalta” samas bussis jolla ne oli menossa kaupunkiin päin. Ilta vierähtikin sit perus Rumassa. Mun ”IHAN PARASTA OLLA KOTONA” moodi loppu vähän aamuyöstä kun sato räntää ja täristiin taksijonossa. Mut kyl se tästä. Hyvää Isänpäivää! Mää aion vetää kakkuöverit!
 
Sade

 
Tykkää jutusta