VÄLIAIKARAPORTTIA

Holaaa! Täällä mä datailen Espanjan auringon (sateen..) alla ja nautin lomasta! Pari viikkoa takana ja ens viikon päästä tasan kirjottelenkin jo Suomesta, tosin Helsingin reissun takia koti Mansesta vasta aikaisintaan sunnuntaina. Malaga, Fuengirola, Marbella, Estepona, Manilva ja Gibraltar plakkarissa ja tulossa mahdollisesti vielä ainakin Sevillaa ja Rondaa. Aika hyvin tää Espanjan aurinkorannikko Costa del Sol koluttuna siis;) Ilmat on ollu tosi vaihtelevia pätsikuumasta arskanotosta kaatosateeseen. Lämmöt pysyy kuitenkin koko ajan ylhäällä mikä on niin hassua, kun suomessa on tottunut sihen, että jos sataa on yleensä koleeta ja kylmää. Täällä on vaan nahkean ja kostean lämmintä. Tosin aika syksyistä täälläkin on jo ja siskon perhe  vähän harmitteleekin, että olis pitänyt alottaa loma pari viikkoo aiemmin, koska ne jankkas kauan että minä ajankohtana ne tänne sit tulee. Esim viikko ennen meidän tänne tuloa täällä oli vielä joka päivä 26 astetta tyyliin ja meidän tulon jälkeen on ollut vaan pariakymppiä ja sadettakin. Pari päivää tosin ollut jotain 24-25 astetta ja täysarska, mut parhaat aurinkokelit loppuu selvästi lokakuun puoleenväliin mennessä ja illatkin on jo tässä vaiheessa vuotta viileitä. Toisaalta täällä ollessa on skipannut aika hyvin sitä suomen kaamosta ja kun tullaan suomeen alkaakin pian jo joulun odotus. Ja vaikka arska ei oo himona paistanut (en oo muuten ruskettunut yhtään..) niin ei se silti oo hassumpaa marraskuussa kuljeskellla topissa ja shortseissa ympäriinsä:)
Kuvia en saa siirrettyä koneelle ennen kotikonetta ja siinä meneekin sit tovi niitä kuvia selaillessa ja parhaita valkatessa. On ollut kyl niin ihanaa päästä pois tutuista ympyröistä hetkeks ja ottaa irtiotto arjesta (vaikkei se mulla nyt viime aikoina muutenkaan niin kovin raskasta oo ollu, ehkä yksitoikkosta vaan?). Lomailukohteena tää Puerto de la Duquesa on näin syksyllä tosi rauhallista seutua, turistit on tosi vähissä, vaikka kesällä täällä ei kai muita ookaan kun turisteja… Ihanan rauhallista ja maalaismaisemaista seutua. Aamulenkit ja kävelyt merenrannalla on best. Kuntosalin seiniin oon jo kyl vähän turtunut. Samoin kun tähän hirveeseen hiilarimättöön. Oon kävelevä pulla. Tosin oon löytänyt paikallisen maitorahkan =epämääräsen valkosen hyydykkeen, jossa on protskua ja vähän kaloreita paikkaan maitorahkavajetta. Niin ja riisikakut ja seesaminäkkärit on vähän auttanut myös täs hillittömäs hiilari turvotuksessa. Tosin ilman mun suomesta raahaamiani ruispuuroa ja kuntonäkkäreitä, jotka kyl piti jakaa kateellisten matkakumppanien kaa ja ne loppu jo viime viikolla,tästä elämästä ei olis kyl tullu yhtään mitään…:D
Näihin kuviin… ei vaan pelkkiin tunnelmiin Espanja hiljenee hetkeksi:)
Sade

 
Tykkää jutusta