LOST IN MUSIC FESTIVAL 2012

Eiliset Lostikset juhlittu ja jalat kiittää. Aloteltiin Kapan kans mun luona ja lähdettiin jo hyvissä ajoin (21) keskustaa kohti, sillä haluttiin ehtiä Stigin settiin. Paikanpäällä tavattiin sit sovitusti muutama muu kamunen myös. Tsekattiin Stigi, Rubik ja palanen French filmsien keikasta, tosin FF keikan aikaan meiningit oli niin katossa Kapan kaa, ettei kyllä kiinnitetty tohon keikkaan ihan hirveesti huomioo, vaan heitettiiin settiä terassilla khöteten. Saatiin hyvät naurut, kun harhautettiin juomajonossa yks mies, joka rupes kuunteleen meidän keskustelua luuleen, että puhutaan muka mun tulevasta silarileikkauksesta haha. Kapa siinä sit muka pokalla toivotti mulle onnee leikkaukseen ja sano et kyl mä selviin ja olin otettu tuesta:D

Illan kohokohta itelle oli ehdottomasti Pariisin Kevään keikka. Vaikka oon nähnyt nekin festareilla jne muutamaankiin otteeseen, niin on helmee kun osaa kaikki laulut ulkoo ja voi hoilata todella kauniisti(not) mukana.

PK:n jälkeen oli luvassa vielä illan päättävä The Soundsin Dj-setti. Siis pakko sanoo, että ööö mitä helv..oli tärkeetä? Siis oltiin mietitty etukätee, mitä tää Dj-setti pitää sisällään ja aateltiin, et ne soittaa ainakin suurimmaks osaks omien biisien jotain miksauksia ja Maja houstailee ja nostattaa tunnelmaa. Mut oli kyl aika lame!? Tyypit tuli lavalle sanomatta sanaakaan, soitteli kaikkia perustanssibiisejä, ei edes siis omiaan ja joi kaljaa keskenään lavalla bailaten. Ei mitään spiikkauksia tai mitään. Majakin huiteli aina välillä jossain tai vähän hytky siinä lavan reunalla tai istu levyjä pyörittävien poikien takana polttamas röökii. Ei ihan tajuttu tätä keissiä:D Oon ”fanittanu” Soundsia jo monta vuotta ja oikeestaan vähän kyllästynytkin, mikä on kyl ymmärrettävää ku biisit on niin puhkikuunneltuja, mut tää oli kyl jotenkin niin random keissi. Varmaan bändi jaksaa raahautua Suomeen asti soittaan tunnin dj-setin muiden biisejä. Noboki totes moneen kertaan et ”eihän täs oo oikeesti mitään järkee!?” Onneks vieressä jumppatrikoossa ja urheilurintsikois bailannu raivotanssija, joka sai meiltä lisänimen Zumba (ne liikkeet ja hien määrä=zumbatunti), sai hymyn huulille.

Vaikka toi dj-setti olikin vähän pettymys, tai no odotin vähän erilaista settiä, niin kokonaisuutena oli kyl muikee ilta! Pakkahuone&Klubi kombo sopii hyvin yhteen ja keikat oli aina vuorotellen molemmissa paikoissa. Tosin French Filmsin aikana Klubin puoli oli niin täynnä, et osan Pakkahuoneen puolella olleiden pääsy Klubille estettiin. Ps. Jos ettii Tampereelta kuumia, söpöjä, ihania, komeita 20-30v hipster miehiä niin suunnaks Klubi tai vaihtoehtoisesti Ruma (myösYo-talo käy). Aina taattua laatua luvassa;)
Sade

 
Tykkää jutusta