DRESS UP DREAM 2011

Keväällä 2011 kolme meidän lukion muodista ja vaatesuunnittelusta kiinnostunutta tyttöö toteutti oman muotinäytös projektinsa ”Dress Up Dreamin”. Tytöt teki jokainen oman mallistonsa, johon jokaiseen kuulu noin kaheksan asua. Näiden omien mallistojen lisäks näytöksessä nähtiin myös poikien t-paita mallisto, johon jokainen suunnittelija oli suunnitellut ja toteuttanut muutaman printtipaidan.
Mua pyydettiin malliks yhteen mallistoon ja toi oli kyl hauskaa puuhaa! Meikit ja hiukset laitettiin yhteistyössä parturikampaajakoulun oppilaiden kanssa. Näytöksiä oli päivällä koululla oppilaille ja illalla oli sitten itse päänäytös kaikelle muulle väelle. Aamulehdessä ja Morossa oli tästä keissistä isot artikkelit seuraavana päivänä.
Kuten kunnon näytökseen kuuluu, ei mekään oltu turhan ajoissa ton valmistumisen kaa. Vielä tunti ennen ekan esityksen alkua ommeltiin mun mekkoo takahuoneessa kasaan mun päälle:D Ja jotain pikkuseikkoja oli jääny myös huomaamatta, kuten se, että lavan päässä olevat valospotit sai ton mun mekon kankaan kokonaan läpinäkyväks, joten mun alusvaatteet ja pylly oli siinä sitten ihan kunnolla ”tiskissä”:D Näytösten jälkeen kaikki muotinäytöksen puvut myytiin netissä huutokauppaamalla. Tuo kuvien perässä on vielä Moron aikoinaan tästä tapahtumasta julkaisema video:)
Ps. Muistin vasta taas tota videoo kattellessa, vaikka mua ei siinä paljoo näykään, että meinasin varmaan kolme kertaa kaatua naamalleni mun uberkorkkareilla:D Harjotusta harjotusta…

  

Sade

 
Tykkää jutusta