RAVINTOLA HEINÄTORI

TIDIDDIDIID tänään tuli tasan 19vuotta kuluneeks siitä, kun pullahdin rääkyen tähän maailmaan. Tänään(kin), kuten monena vuonna aiemminkin päivä oli erittäin sateinen ja tuulinen.  Nimeni perimmäiset syyt;) 19 on muuten ihan jebou ikä. 18-vuotiaana oli vielä silleen yberjunnu (tai ainakin siltä se tuntu), mut tää 19 on heti paljon katu-uskottavampi ikä.
Juhlistin itseäni erittäin kuolemalta tuntuneella kuntopyöräilytunnilla ja kuntopiirillä. Kapa laitto sitten päivällä viestin että: ”Mennään syömään tänään sun kunniaks, mä tarjoon?” ja vähän myöhemmin tuli viesti, että ”Neiti Sadetuulelle on varattu pöytä kello 18.00 ja hovikuski tulee hakemaan sankarin kello 17,40 ellette toisin ilmoita”. Näin tapahtui ja suunnaksi otettiin gourmee ravintola Heinätori Pyynikintorin kupeessa.

Välihuomio: Tuolla ulkona on ihan sairaan kylmä! Ehkä maailman nopein kuvien otto Kapan kaa evör, koska ei pystynyt keskittyyn tossa kylmyydessä mihinkään. Paitsi tietty vähän poseeraukseen kädet puuskassa.
Syötiin molemmat Heinätorilla ”Heinätorin menu”, johon kuulu alkuruoaks jokirapukeittoa, pääruoaks karitsaa ja jälkkäriks valkosuklaajuustokakkua mustikoiden kera. Oli ihan _törkeen_ hyvää. Nautittiin ja fiilaroitiin makuja ja muisteltiin räkättäen jotain menneitä hauskoja juttuja:)
Vanhenemista on muuten ihanaa juhlia hyvällä syyllä monta kertaa. Tänään meno oli hillityn asiallista ja sivistynyttä, mutta perjantaina luvassa kreisibailausta Klubin ja Lost In Music festareiden merkeissä. Can`t wait!!!!

Sade

 
Tykkää jutusta