SUMMERTIME SADNESS

Kuvat on ihanalta heinäkuiselta kesäillalta, jollon oli sellanen sopivan lempeenlämpönen ilma. Etelän reissun jälkeen tulee varmaan tsiljoona shortsit &toppi kuvaa tänne blogiin, mut ihanaa vaan koska ainaki ite saan niistä sit varmaan energiaa talven pimeyteen:) Käynnissä olevat Hullut Päivät on kyllä niin hullut, että yritän ite selviytyä sieltä pois aina mahdollisimman nopeesti ja tehokkaasti. Mulle Hullarit onkin lähinnä karkkienhakureissu vuodesta toiseen, tosin tänään lähti karkin lisäks myös pari meikkihärpäkettä kassan kautta mukaan.
En syö viikolla ikinä mitään herkkuja (arkisin mun ruokavalio koostuu lähinnä näkkäreistä, ruispuurosta, salaateista, hedelmistä, maitorahkasta, kahvista, raejuustosta ja kalasta/lihasta/kanasta). Viikonloppusin  herkkupäivänä mättäänkin sitten kaikkea taivaan ja maan väliltä ja tää torstai on aina ihan hirvee päivä, kun alkaa himottaan jo kaikki herkut mitä tuolla mun huoneessa odottaa. Saan kuitenkin hyvällä omallatunnolla syödä ne, koska viime- ja tälläviikolla on kertynyt molempina reippaasti yli 400min urheilua/per viikko, joka on aikas mukava summa mielestäni:) Enkä oo ainakaan jämähtänyt johonkin tiettyyn moodiin, sillä nää urheilut on koostunu muun muassa juoksulenkeistä, kuntopiireistä, zumbasta, kehonhuollosta, kuntopyöräilystä, muokkauksesta, tanssitunneista ja höntsäily koriksesta. Vieläkun sais sen mua kovasti himottavan kunnollisen salireenauksen ja talven hiihtokauden käyntiin niin vot olis täydellistä:)
Sade

 
Tykkää jutusta