MUNGOLIFE FOR NELLY

Vähän aikaa sitten Nellyllä myytiin kovalla alennuksella noita ensimmäisen Mungolife for Nelly malliston tuotteita ja tulevaa Espanjan matkaa silmälläpitäen ostinkin Valentine-mekon vaaleanpunaisena. Mekko on ihanaa lörttökangasta ja ihan täydellinen rantavaate (ja jossain tapauksissa miksei baarivaatekin), mutta helman lyhyyden takia tulee ite kyllä varmaan käytettyä tätä enemmän rannalla tai kotona löhöillessä.
Yritin ottaa kuvaa tästä mekosta, mutta aika helvetin turhauttavaa, kun meidän talossa ei oo yhtäkään valkosta seinää ja kameran tarkkuuskin kaipais päivitystä. Lisäks tän mekon väri näyttää joka kuvassa erilaiselta. Erittäin epätoivoinen valokuvaus yritys siis. Kapa alias hovikuvaajani, miten ois studion aika!??
Toi mun huono valokuvauspäivä ei ulottunut vaan tohon mekon kuvaukseen vaan myös näiden wnb asukuvien otto oli yhtä tuskaa. Päivä, jolloin mikään ei vaan toimi. Lisäks oon ihan naatti, kun jouduin herään aamulla Työkkäriin kuuntelemaan jotain nuorille suunnattua työnhaku tms luentoa. 
Menispä tää viikko nopeasti ja pian olis jo perjantai sillä sillon matkaan jälleen kerran kohti Helsinkiä. Tänään pitäis jaksaa vielä reenit, joista suunnitelmissa lenkkeillä kotiin ja sen jälkeen vielä 70min muokkaus jumppa. Kyllä tää viikko tästä ehkä taas aukee..
Sade

 
Tykkää jutusta