DAIM-KAKKU

Tästä perjantaista alkaa muodostua mun joku oma leipomispäivä?:D Tänään vuorossa oli tuolla kirjanmerkeissä jo kauan roikkunut Daim-kakkuohje. Kakku oli ihan basic helppo tehdä ja ehkä tunti vartti meni valmistamiseen kokonaisuudessaan, mut siitäki suurin osa oli vaan sitä, että toi pohja paistu uunissa. Oli maukasta, mut ehkä vähän kuivaa toi pohja eli vaahdotettu kerma olis oikein passelia ton seuralaiseks. Käytin Fazerin sinisen sijaan Maraboun Daim-suklaata ja se sopi tohon oikein hyvin. Tällä kertaa toi  ulkonäköki oli jopa aika houkutteleva, eikö? Usein kun mun leivonnaiset tuppaa oleen sellasia hutastuja mömmökasoja…
Raaka-aineet
4dl sokeria
1 Fazerin sininen suklaalevy
2tl vanilliinisokeria
2tl leivinjauhetta
5rkl tummaa kaakaojauhetta
4dl jauhoja
1,5dl maitoa
3 munaa
200g voita
1 iso daim patukka
Sokeri ja voi vatkataan ensin
Munat lisätään yksitellen koko ajan samalla seosta sekoittaen
Muut kuivat aineet
Paista uunissa n. 175c 50-60min
Lämpimän kakun päälle sulatettu suklaalevy ja murustettu daim-patukka.
Anna jäähtyä. Paranee vanhetessaan

Sokeri ja voi vatkataan ensin.Kananmunat lisätään yksitellen koko ajan hyvin sekoittaen.
Sade

4 vastausta artikkeliin “DAIM-KAKKU”

  1. ooi nam toi kakku näyttää hyvältä :D! ps. ihana blogi sulla <3! :))

    <3: Sofia

    • Joo varsinkin toi ”kuorruteosa” tossa kakussa oli kyllä tosi namia:P Voi kiitos ihanasta kommentista! Samoin sun blogi:)

  2. oii että ku toi näyttää hyvältä!!! namii iha nälkä tulee :DD

    ♥:justafewmoresteps.blogspot.fi

    • Joo hyvää oli! Siinä sulle hyvä ohje ens viikonlopun herkutteluun:P 🙂

 
Tykkää jutusta