FIILISTELYÄ

Kylmyys nyt sulla on lupa saapua, kun saan sit vetään ton  karvakamukaulukseni lämmittään. Tosin aion vetää sen päälleni, vaikket tuliskaan aivan heti. Se on överi. Ja ihana. 
Takki on aito Fjällravenin maastotakki ja löytö äidin vaellus/partio tavaroista täältä kotoa. Aika hyvä löytö. Digaaaan. Oon kyllä ehtinyt kiittää elämäni aikana äitiä mielessäni monesti siitä, että se on hamstrannut aivan kaikki vaatteet, takit, tavarat vuosikymmenien ajan tänne kodin varastoihin. Isosiskojen vaatteet on ollut hyvin mulla kierrossa ja yks hyvä esimerkkivaate, jolle aina siskojen kaa nauretaan on mun vanhimman siskon vanha vaalea farkkutakki, jolla vuonna kasiseiska asteltiin ekalle luokalle ja jonka otin uusiokäyttöön pari vuotta sitten itelleni sellasena lyhyenä farkkutakkina:D Mun kaveritkin joskus naureskelee mulle, kun ne kysyy et ”hei uus vaate, mistä ostit?” Ja vastaus on lähes aina ”löysin kotoo….”
Keskustassa asiointi suju mallikkaasti. Tosin olin vähän enne kymmentä jo valmiina iskeen kauppoihin, joten jouduin kuluttaan aikaa apteekissa. Apteekissa olis oikeesti vaikka mitä ostettavaa ja nytkin haahuilin kolmen eri rasvan kanssa ulos sieltä. Löysin päämissionikin eli hyviä valokuva-albumeita _vihdoin_ suomalaisesta kirjakaupasta. Wuhuu. Nyt vaan noiden satojen tilattujen kuvien kimppuun lajittelun, nimeämisen ja arkistoinnin merkeissä. Aloin myös katteleen ensimmäisiä silmäyksiä joululahjoihin. Ihanaa! Mä rakastan joulua.

Sade

Yksi vastaus artikkeliin “FIILISTELYÄ”

 
Tykkää jutusta