MIMMEJÄ SAA AINA ODOTTAA

Eilen illalla jo tuntu siltä, että oon ihan loppu, joten siirsin työkkäriin menon suosilla huomisaamulle. Tänään nukuinkin sit 12 asti, tein ruoat, mutta lähdin kauppaan syömättä, koska aattelin että se on ihan nopee keissi. No ei ollut. Kaks ja puol tuntia meni kaupasta toiseen juostessa niinkin tärkeetä asiaa kun valokuva-albumia ettiessä. Siis kävin aivan jokaisessa mahdollisessa kaupassa ja ne oli ihan sairaan huonoja kaikki albumit!? Etsin ihan tavallista isoa noin 300kuvan ja sit sellasta pienempää albumia, jossa olis kuvien vieressä tilaa kuvatekstille, mutta ei kun ei. Lopulta olin ihan pyörtymispisteessä ja haahuilin Hong Kongissa muistamatta mitä sieltä edes olin tullut ostamaan. Tän kaiken kruunas se, että parkkipaikalla oli klooniauto mun autosta ja remppasin siinä jonkun aikaa ovia auki ja kirosinkin pariin otteeseen ovien avaamattomuutta, kunnes katoin takapenkille, että öö mitäs noi laukut on JAA EI TÄÄ OOKAAN MUN AUTO. Hups naama punasena pari riviä kauemmas ja siellähän se pikku sitikka kiltisti ootteli.
Asioiden paperille listaus auttaa mua hahmottaan kaikkia arjen asioita. Sama on mun siskoilla, joiden kodissa on aina kans jääkaapissa joku lista tehtävistä asioista, ostoksist etc seinällä:D Munkin pöydällä on tällä hetkellä Espanjaan mukaan-lista, ostoksia-lista, velat-lista ja yleinen kaikkien huuhaa asioiden-lista. Niin ja ”Asioita hoidettavana keskiviikkona-lista”, jonka jokaisen asian saan toivottavasti yliviivattua huomenna.
Olin lähdössä iltalenkille, kun katoin ikkunasta ulos ”voi paska sataa.” Sit aattelin ”toisaalta mitä väliä” ja lähdin juoksemaan tihkusateeseen ja oli niin hyvä fiilislenkki. Lihaskunnot vielä kotona päälle ja pirteys on taattu loppuillaks. Huomenna sit tikkana jo kasilta ylös, että ehdin kyynerpäätaktiikalla työkkäriin ekojen joukossa. God natt.

Sade

Yksi vastaus artikkeliin “MIMMEJÄ SAA AINA ODOTTAA”

 
Tykkää jutusta