THIS IS LOVE

Pitkällisen vaatekriisin tuloksena puin Kapan synttäreille perjantaina päälle perus mustat farkut ja valkoisen pitsitopin. Johbu kiharsi hiukset ja pitkästä aikaa heitin sivujakauksen noihin etuhiuksiin.

Tänään revin melkein hiuksia pääästä, kun piti säätää ton Espanjan lentovarauksen kans ja siirtää paluulentoa yks päivä aikasemmaks. No lopulta onnistu sekin ja olin iloinen. Sit raivolla kaupunkiin tsekkaan koulusta ylppärituloksia ja no kyllähän se korotus onnistu ainaki yhen arvosanan verran ja kai mä oon siihen ihan tyytyväinen. Menin myös ilmottautuun työkkäriin _työttömäks_ (karua) ja nyt pitäis täytellä netissä jos jonkinmoista lomaketta asian tiimoilta. Ulkona sataa vettä ja se etelänreissu alkaa pikkuhiljaa kuumottaan enemmän ja enemmän. Niin ja viikonloppu! Vaikka ollaan vasta maanantaissa niin tulevan viikonlopun herkut, korispelit ja ystävät houkuttelee:)

Ps. Just kun olin luvannut itelleni, että pakko alkaa elää säästeliäämmin, kun en tällä hetkellä käy missään töissä, niin eikös Ginassa ollut just sellanen musta pitsitoppi, jollasta oon kaivannut ja ostinpa sitten ylläri sen. En tajua, miten viime Helsingin reissullakin meni jotain 150e, vaikka yleensä pärjään about viidelläkympillä. Tai sit vaan oikeesti elin ennen kunnon niukkaa elämää joka senttiä laskien, enkä ikinä käynyt ulkona syömässä tai ostellut kivoja vaatteita. Niin sen täytyy olla.
Lisä ps. Kävin eilen extemporee leffareissulla porukoiden kaa kattoon Puhdistuksen. Kirjaa ja elokuvaa on tietty aina turhaa verrata toisiinsa, mutta noi aika hyvin myötäili toisiaan eikä leffasta tullut sellasta ”eih väärin” oloa. Tosin elokuvana toi oli ihan sairaan raaka. Siis parissa kohtaa tuli oikeesti sellanen huono olo, kun verellä, väkivallalla ja kidutuksela mässäiltiin siinä isolla kankaalla. Itkukaan ei ollut kaukana. En kirjaa lukiessa jotenkin päässäni kuvitellut kaikkia niitä raakuuksia noin raaoiks, mutta vaikuttava elokuva toi kyllä oli ja piti otteessaan koko parituntisen. Leffan jälkeen ”yhdillä” spekuloitiin iskän kaa kirjan loppua ja pitäiskin varmaan lukea teos uudestaan, että muistais oliko kirjan ja elokuvan loppuratkasu täysin sama.
Sade

 
Tykkää jutusta