PALJON ONNEA VAAN

Eiliset Kapan juhlinnat ja ystäväillallinen onnellisesti takana. Jusbe oli loihtinu ihan perfect ravintolatasosen illallisen. Alkuruokana oli savusipulikeittoa, pääruokana lammasta valkosipuliperunoilla ja jälkkäriks taivaallista valkosuklaajuustokakkua. AH! Ruoan jälkeen vedeltiin mustikkashotteja hyvällä vauhdilla ja Jusbekin päätti yllättäen vetää rynnäköt ja lähtee myös mukaan Klubille. Pince oli mukavana ja heitti meidät keskustaan, joten säästyttiin bussisäädöiltä.
Klubilla treffattiin muut toverit ja oli sairaan hauskaa. HTDJs oli paljon vähemmän jengiä mitä yleensä, mut toisaalta ihan kiva, että kerrankin siellä paikassa mahtu liikkuunkin johonkin suuntaan ilman jonotusta:D

Mulla oli jo ennen baariin menoa hirvee mäkkihimo päällä, vaikka just oltiin syöty Jusbella ittemme täyteen. Kärtin ja kehittelin Kapallekin Mäkkihimon, joten lähdettiin puol kolmen aikaan syömään designiin. Siel oli pari ihan mahtavaa turkkulaist äijää, jotka heitti ihan priimaa settiä Late Lampaankasvattajasta alkaen ja Kapa meinas niinku oikeesti tukehtua, kun räjähdettiin nauraan jollekin tosi härölle random läpälle. Minä <3 ystävät <3 Tampere

Sade

 
Tykkää jutusta