WHOOPIETIME

Edellisen postauksen jostain lässylehdestä kuvattu resepti pääs tänään kokeiluun. Aamulla sängystä tikkana ylös ja imuri käteen. Talon siivoomisen jälkeen heitin Leevi and the Leavings tribuutin soimaan ja aloin kokkaileen rennosti yökkäris hengaillen. Oonki tässä ehtiny jo väsätä noi leivonnaiset, jälkkärileivät, salaatit ja päivän ruoat muuseineen ja kalapaloineen. Tänään illalla tiedossa ihania ystäviä ja herkkuillallinen parhaan kokkipojan luona, nams. Ja sitten klubille juhlimaan 19vuotiasta Kapaa kreisibailauksen merkeissä.
Nää keksit, leivonnaiset mitä nyt onkaan oli tosi helppo tehdä. Oon ite vaan sellanen sähläri leipomisessa ja muutenkin, että pakko tehdä aina sataa asiaa samaan aikaan ja tota suklaataikinaa löyty sitten joka paikasta noista välkkärileivistä, lattiasta, seinistä, salaatista, perunamuusista ja jauhopaketeista lähtien. Maistoin pari valmista whoopieta ja olihan ne ihan hyviä. Käteviä ehkä just johonkin juhliin ns. ”pikkuleiviks”. Toi mango tuorejuusto sisältö on kyl aika ällömakeeta, että ei noita montaa pysty vetään putkeen tällänen herkkupersekään.

Sade

 
Tykkää jutusta