MUSTAT HEVOSET

Miks keskiviikot tuntuu joka kerta yhtä ylitsepääsemättömän vaikeilta? Oon ollu ihan mega masis tänään, eikä edes oo mitään syytä tälle angstailulle. Huoh.
Eilen lähdin lapsenlikaks aamupalan jälkeen siskon luokse. Kirjojen lukemista, ulkoilua, saunomista, iltapalaa, iltasatuja ja ”mä en saa unta” jankkausta. Outoa, että tuntuu että se oli just eilen kun kiisteltiin toisen siskon kaa siitä kumpi saa tätinä työntää siskonpojan vaunuja pidemmän aikaa ja nyt kiistelen samaisen vaunuvauvan kans siitä, että tuliko koulusta läksyä ja pitääkö takkia pitää päällä, kun lähtee koulun jälkeen hakeen kavereita ulos. Siskon mies ja siskonpoika tuli hakee mua linkka-asemalta eilen ja sainkin kännykkääni viestin kun saavuin perille et ”TulEme koHta” Jahas. siskonpoika ja uus koulukännykkähän se siellä viestitteli:`)
Tänään sain kyydin takas Manseen ja kiertelin hetken kauppoja. Nyt istun tässä iso kahvimuki kädessä ja hengähdän. Herra Ylppö on tän päivän tehokuuntelussa.

Sade

 
Tykkää jutusta