MINE FOR LIFE

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Tosiaan Helsingin reissulta ostin Monkista tollasen ihanan jätti muhkeen huivin, jollasta oon ettinyt jo kauan. Ensiks mukaan lähti vaan toi burgundinpunanen, mut yöllä ahdistuin, kun tajusin ettei se mätsää mun talvitakkeihin ja kävin ostaan huivin seuraavana päivänä myös mustana:D Monkista on myös toi lyhyt musta toppi, joka on avattavissa kokonaan noilla hakasilla tosta edestä. Valkoinen neuletakki taasen Zarasta. Oon huono vastustaan valkosia neuletakkeja.
Tänään kävin koululla vetäsemässä yo settejä about kuuden sivun verran. Olin kyllä jotenkin niin jäätävässä mielentilassa, että ihme jos siitä aineesta mitään huippupisteitä tulee. No yrittänyttä ei toki laiteta;) Nyt vähän flunssanen olo, mut kai mä silti lähen illalla muokkaukseen valuttaan hikipisaroita. Hankin tänään myös kalenterin! Oon kyllästynyt siihen, että aina kun puhelin yhtäkkiä lahoo käsiin menetän kaikki siel kalenterissa olevat merkinnät ja oon aina pihalla kaikesta mitä tulee tapahtuun. Ps. Kumpa suklaata vois syödä joka päivä. Söin viikonloppuna pussillisen susupaloja ja jäin niin koukkuun että morjes. Perjantai ja karsupäivä, tule jo!

Sade

 
Tykkää jutusta