PAINTED BY NUMBERS

Holaa! Viikonpäivät on kulunut kevyesti montaa montaa ihanaa ystävää tavatessa. Joidenkin frendien kaa toi näkemisväli tuppaa aina jostain syystä vaan venyyn ja venyyn, mutta aina sit kun nähdään niin muistaa taas kuinka ihania ystävät onkaan. Huomenna lähden taas kerran rehaamaan junalla kohti Helsinkiä ja siellä asuvia ystäviä. Huisia! Lauantaina olis tarkotus mennä katsoon HIFK-Ilves matsia Helsingin päässä, taitaa tulla kyllä aikamoinen teurastus ja mää (ainakin entisvuosien) Ilves kannattajana saan lokaa päälleni:D
Sain ylioppilaslahjaks parin sadan edestä lahjakortteja Stokalle ja oon miettinyt mihin niitä käyttäisin. Yks ostos oli toi Escadan kausituoksu Rock`n rio. Tykkään. Tarvisin kyllä myös jonkun ”syvemmän” tuoksun, koska kaikki mun hajuvedet tuppaa aina oleen jotain tollasia ylimakeita kukkaistuoksuja.
Oon metsästänyt ruutupaitaa törkeen kauan. Ginasta on toi ihanan pehmee flanellinen yksilö, mut vielä vähän mietintämyssyn alla pitäiskö käydä kattoon josko toisessa liikkeessä olis tota vielä punasena oikeeta kokoo jäljellä. Mun tuurilla punasten 36 oli tietty loppu sieltä liikkeestä mistä ostin ton vaihtoehtoversion. Buu.
Tämän aamun dilemma: minä, pullantuoksuinen kotiäiti(?)

Sade

Yksi vastaus artikkeliin “PAINTED BY NUMBERS”

 
Tykkää jutusta