PERJANTAIHUUMAA

Oltiin sovittu jo alkuviikosta Kapan kaa, että perjantaina käydään syömässä jotkut sivistyneet ravintolasalaatit. Paikaks valikoitu lopulta perus Amarillo.
Amarillon iso kanasalaatti oli aika perus jees hyvää settii ei sinänsä moitittavaa, mut Heltsingin Santa Fe:n vastaava oli reilusti maukkaampi. Santa Fe:n salaatissa oli mm. avokadoa(!!!nam!!!) ja kaikki vihannekset oli leikattu salaattiin valmiiks tosi pieniin osiin, joten sitä oli helppo syödä silleen ”ruoanomaisesti”.
Amarillon jälkeen tsekattiin nopee mun entisen koulun syksynalkajaisbileet Jalkasaaressa, mutta siellä järven rannalla oli niin törkeen kylmä, että oltiin siellä about 10minsaa! Suuren pähkäilyn ja McFlurry himotuksen jälkeen päädyttiin kuitenkin vaan tylsästi kaupan ja karkkikaupan kautta kotiin.
Huomenna kevyt 11h työpäivä. Sen kyllä jaksaa pusertaa, koska se on viimeinen laatuaan, sillä huomenna puisto menee talviteloille ja kiinni. Hurjaa. Huomisen jälkeen oon siis väliaikaistyötön?:D
Tykkäsin paljon tosta mun polvisukka asusta. Oli vaan sen verran vilposta, että sopivasti tosta reiden ja mekonreunan välistä meni kivat syysilmat luihin ja ytimiin asti. Onneks sentään vaihdoin kotiovella nahkarotsin tohon lämpimämpään wnb villakangasjakkuun, enkä täysin lähtenyt kekkuloimaan millään kesäasulla.
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin perjantai-ilta päättyy. Hyvää yötä tai hyvää alkanutta juhlailtaa, jos toisin kuin mulla, on suuntana sängyn sijaan baari!

Sade

 
Tykkää jutusta