MATERIAONNEA VOL2

Taddadadaaaaa täällä se on! Edellisen postauksen ihkutettu yksiolkaiminen bilemekko MUSTANA! Kävin Ideaparkissa ostoksilla ja tavaraa lähti mukaan taas ylipolvensukista urheilurintsikoihin ja tosta mustasta mekosta toiseen mustaan pitsiseen mekkoon. 
Tykätään Kapan kaa kuvien ottamisesta, niissä olemisesta, niiden koneella katselusta ja valokuvakansioissa hifistelystä ihan sairaana! Pidetään aina omia photoshootteja ja kuvia tulee napsittua aina monta sataa. Ei siis todellakaan olla mitään pro kuvaajia, vaan ihan tavallisia harrastelijaräpsyttelijöitä. 

Tänään oli taas edelläkuvatun tapainen sessio eli ”Maniastudio”. Pyöräiltiin pieneen saareen tässä lähellä ja napsiskeltiin toisistamme posekuvia. Järjestäkää joku jotkut tosi cool casual pikkumusta bileet niin oon salamana paikalla ton mun mekon kanssa!?

Sade

 
Tykkää jutusta