MATERIAONNEA

Ihana syksy, ihana ilma ja mun tilillä kesätyörahoja. Hupsista keikkaa ja kaikkee mukavaa on tarttunut taas kaupoista mukaan. Kahviloissa käynnit ja ajaton humputtelu kaupungillakin on lisääntynyt kummasti. Rahat on kulunut kyllä periaatteessa kaikkiin tarpeellisiin asioihin (satunnaisia hörhöostoksia lukuunottamatta ks. korallimekko alla plus vikaa työpäivää varten ostetut leopardiasusteet) Materia, ah mitä onnea.
Iloisin asia; oikeesti ympärysmitaltaan vihdoinkin tarpeeks pieniä rintsikoita Cubuksesta! Muut ketjuliikkeet harvoin tarjoaa 65 tai ainakaan missään muussa kupissa kun A. Farkkupaita HM, Chloe farkut GT (otin tällä kertaa oikeesti niin pienet että kotona vasta sain napin kii ja nyt ne on venytyskäytössä. Samat housut sinisinä omistavana tien, että noi kyllä venyy aika paljonkin käytössä), Carlingsin liian pienen true hipster pipon tilalle GT:n musta almost-like-hipster pipa, Jumppa-alusta ja jumppakassi, Carlingsin pääkallopaita, jossa läpinäkyvä musta takaosa, JC:n ihana selänpaljastava musta trikoopaita, leopardivarustusta Tiimarista ja uber alessa ollut korallimekko Spirit Storesta. Kuvassa mekon väri on kyl ihan väärentynyt, mutta hail. Aion tilata ton myös mustana netistä, tai jos Idiksessä sattuis vielä oleen noita mustina ja pienempää kokoo niin sieltä sit kotitutukseen toi! Tampereen liikkeessä oli meinaan ihan vimppa kappale ja koko kyseistä mekkoa.

Sade

 
Tykkää jutusta