HTDJ

Perjantaina reenejä, lenkkeilyä ja pikkupoikia yökylässä. Eilen töitä ja illanviettoa. Tänään hyvää ruokaa, ihanaa fiilistelymusaa ja hiljanen talo. Illalla sauna ja leffailta itseni kanssa. Parhautta.

Sain varattua ja ostettua vihdoin perjantaina lentoliput Espanjaan! 21päivää ihanaa lomailua lokakuun lopusta marraskuun puolelle. Oon pähkinöinä. Mut kuinka ärsyttävää se lentojen osto oikeen on!? Siis ne hinnat vaihtelee koko ajan eri sivuilla ja on ihan työn ja tuskan takana löytää jotkut halvat lennot, joissa ei oo mitään hämärää jippoo. Mut onnistuin jea!

Eilen oltiin siis illallistamassa ihanien ystävien kaa meidän superkokkipojalla, joka mainitaan tuol jossain aiemmassa postauksessa. Oli ihana nähdä niitäkin ystäviä, jotka on nyt muuttanut opiskelujen perässä toiselle paikkakunnalle. Klubilla oli sopivasti eilen illalla Hang The Dj, jossa tuli tossa lukiovuosina rampattua vähän useemminki kun kerran, joten mentiin muita mukisematta tietysti sinne bailaan. Raivotanssia, ihana Tampere, klubi ja ystäviä. 

Sade

 
Tykkää jutusta