I NEED A HERO

Eilinen Lintsipäivä oli tosi onnistunu! Sateet kiersi kun ihmeen kaupalla meidät kaukaa ja oli ihan täydellinen huvipuistoilma! Uskaltauduin ukkoon ja kaikkiin muihinkin kreisilaitteisiin. Oon ylpee, koska Kapan kaa viime kerralla en uskaltanu mennä mihinkään hurjis laitteeseen.
Mulla on kyllä maailman kivoimmat työkaverit. Meillä on parin viikon päästä työporukan risteily ja odotan sitä jo ihan hulluna. Meillä on kova tyttöjengi koossa samassa hytissä, joten siitä tulee kyllä sellane raikulireissu että oksat pois!
Lintsillä mulla oli päällä lähes samat vaatteet kuin sillä tiistaisella kahvittelureissulla. Nilkkurit vaan vaihtu tennareihin ja mekko toiseen mustaan mekkoon. Olin muuten vähän pettynyt ekalla käyttökerralla tohon Ginan huulipunaan. Se väri näyttää putkilossa paljon paremmalta ja ”oranssisemmalta” ku huulissa.

Oon taas huomannu näiden vapaaherrapäivien aikana, kuinka paljon sitä yhdessä päivässä ehtiikään. Tänään siivosin koko talon, tein ruoat ja kävin porukoiden puolesta kaupassa. Iltapäivällä pyöräilin reeneihin, höntsäsin ja osin liikuin mukana puolentoistatunnin reenit ja poljin takas. Kotijumppaa terassilla ja suoraan 45minuutin hölkkälenkille. Mistä tätä energiaa tulee?

 

Ps. Paras raivo juoksubiisi vähään aikaan. Kuuntelin tätä äsken täysillä ja viiletin rantateitä. Eläydyin aina välillä niin paljon tohon I NEED A HEROOOOO kertsiin, että ohikulkijat varmaan kuuli mun hoilotuksen.
Eih en osaa. Linkki ei tuu hienona. Harmi.
Sade

 
Tykkää jutusta