Ja ulkona kesäyö

Tää kesä ei oo tuntunut oikeelta kesältä. Tai siis siltä miltä kaikki tätä edelliset kesät on tuntunut. Kesä 2012 oli eka kesä ikinä, jonka vietin kokonaan töissä. Lisäks, koska kirjotukset loppu jo maaliskuussa, ei kesälomaa odottanut läheskään niin paljoa, kun sillon ennen kun koulu loppu vasta kesäkuiseen suvivirteen. En oo saanu nauttia tarpeeks niistä ihanista Kesäöistä, johon otsikkokin viittaa. Oon grillannu ehkä kerran, enkä oo ollut kertaakaan rannalla ”vaan ottamassa aurinkoo” koko päivää. Oon ollut luvattoman vähän mökillä ja rantasaunassa. Tai ylipäätään uimassa! Ilmoista nyt on kai turha sanoo sanaakaan.
Oon kyllä ehtinyt ja saanut paljon muuta. Saanut ihania uusia työkavereita ja ystäviä. Kehittynyt töissä. Kohdannut ihania ja kamalia asiakkaita. Juhannusfestarit. Uusia mielenkiintosia tuttavuuksia. Railakkaita baari-iltoja. Miniloma Talinnaan. Perhettä ja rakkaita. 
Syksy ja sen tulo on ok, mut nää seuraavat kuvat on sitä mitä rakastan eniten. Kesäyöt.


 

Sade

 
Tykkää jutusta